![]() |
Cytat:
|
Mnie strasznie denerwuje to, że w przeciwieństwie do 1.0.7, który zużywał stałą (mniej więcej) ilość ramu, 1.5 zjada coraz więcej aż do momentu, w którym niemal nie da się korzystać z komputera - cały ram zajęty, dysk chodzi non stop (plik wymiany) a lekarstwem jest jedynie zamknięcie wszystkich okien ff i odczekanie minuty. ((
|
Cytat:
Polsrodkiem jest jakis program do czyszczenia ramu ale chyba nie o to chodzi... |
Im dłużej "siedzę na www" tym więcej lisek zżera mi ram-u, jest na to inne lekarstwo niż restart przeglądarki? :'(
|
Niestety nie znam innego sposobu...
|
Proste, jednak chodzi o to, ze gdy odpalam raz jednego Firefoxa a raz drugiego, musze zmieniac profil. A to moze i jest proste, ale jakie niewygodne...
|
Cytat:
Proste prawda? |
Cytat:
Tylko co z tego, bo gdy uruchamiam FF 1.0x to on korzysta z profilu dla FF 1.5, czyli bledne kolo. Kto to wymyslil? |
Cytat:
|
Zaznacz w opcjach adblocka "Pokaż Przyciski"
|
Kurczę, dopiero dziś zauważyłem, że znikła mi przy obiektach osadzonych półprzezroczysta "zakładka" od adblocka, czy u Was jest podobnie? :(
W dalszym ciągu jest do nich dostęp przez "adblock" w rogu ekranu, ale trudniej znaleźć konkretny obiekt np. do zassania przez manager downloadu. :mruga: |
Cytat:
Po więcej informacji udaj się tutaj ;) |
Cytat:
Także po walce decyduję się pozostać przy 1.5 :tak!: |
@Pawel_k: skorek nie uzywam zadnych - standardowa, wiec to nie to
@andy: moze i korzysta, ale skad mnie o tym wiedziec? Dla swietego spokoju zainstalowalem nawet na innym dysku niz FF 1.0x, ale jak nie dziala to nie. Wersji 1.0x nie wywale, jak 1.5 nie zacznie dzialac to nie. Łaski bez ;) |
do ro29, zainstaluj rozszerzenie "media player connectivity", pieknie odtwarza pliki .wmv prosto ze stronki www.
http://membres.lycos.fr/sethnakht/index.php?lang=pl |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:00. |