![]() |
|
A jak tam wole Safari. Jetem niszowy :)
|
Wszystko super ,ale juz 2 zwisy przyliczyla na czystej instalce. A teraz szukam jak powiekszyc pasek adresu aby ciut wiecej pokazywal niz tylko google.pl. A dokladniej gdy jest styl pokaz tylko ikony to samo pole adresu ma ok 15 znakow, a po wybraniu innego stylu(ikony i tekst) ten pasek sie rozszerza. Da sie to jakos naprawic aby rozszerzony byl tez w tym pierwszym stylu?
|
Chyba się pospieszyli z tymi RC i finałem. Zaliczyłem już ze 3 zwiechy. Od razu proponuję też wszystkim wyłączyć te podpowiedzi do gestów myszy - fajnie to wygląda, ale przez nie cały mechanizm gestów zawodzi, korzystam z tego bez problemu od lat, a przy włączonych podpowiedziach zawodzi.
Zwiechy pojawiają się u mnie głównie przy stackowaniu tabów, czy ich przesuwaniu - to był problem w RC i jak widać w finale może i poprawiono, ale nie do końca. Co się mi nie podoba na pierwszy rzut oka - wywalanie opisów przypiętych kart. Chcę mieć przypięte, ale z pełnym opisem, na razie nie znalazłem takiej opcji. Nie potrzebnie posklejali też karty na szybkim uruchamianiu. @loki7777, nie wiem, o co chodzi z tym paskiem adresu, u mnie jest OK. |
Ilość załączników: 2
Ikonki sa na pasku adresu a nie na pasku zakladek - to jest moim problemem:)
A obrazkowo wyglada to tak |
W Styl przestaw na tylko ikony (?)
|
I wtedy mam na 15 znakow, pokazalem fotki jak to w kazdym stylu wyglada. Mi zalezy na szerokosci z innego stylu niz tylko ikony, ale zeby byly tylko ikony;)
|
Przejedź mychą za koniec paska adresu - kursor mychy powinien się zamienić na strzałki na boki. Wtedy ciungaj...
|
Nie chca sie strzaleczki pokazac:( Moge go ciagnac ale nie rozciagnac. Mozesz pokazac jak to rozciaganie wyglada u Ciebie?
|
"Element zawijający" z Menu O > Wygląd > Przyciski > Separatory zalatwil sprawe:)
|
Cytat:
|
|
http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,...wiadomosc.html
Cytat:
Taak, terefere kuku bęc. |
Artykuł sponsorowany ot co ;)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:44. |