![]() |
Ewentualnie cos nie tak z ta strona. Moze i dobrze ze opera i chrome wywalaja bledy, bo syfu nie przepuszcza (akurat tutaj to niepotrzebne).
|
Cytat:
|
Teraz zbieram sie do rpacy. Ale takie cos z isohunt to chyba maksymalnie od 2-3 dni. Moze cos zwiazanego z tym pozwem w USA:) Ale czemu ff ciagnie to nie wiem;)
|
Cytat:
|
Akurat wireshark to dla mnie czarna magia. Ale zrobilem 3 sesje - 1 ff,2 opera z blokowaniem reklam i 3 opera z reklamami. Analizujac konwersacje opera bez jak i z reklamami przeprowadzila ich o wiele mniej, ale czemu zgubila czesc pliku to juz nie potrafie rozszyfrowac.
|
Jesli Opera nie dziala to zmien na cos, co dziala! ;-)
|
Chrome tez nie dziala:) A opery nie zmienie:)
|
U mnie też na isohunt wywala błąd (komunikat: nie można wczytać pliku .torrent invalid torrent file) ale utorrent (pewnie z powodu niedociągniętego pliku przez Operę), którego ustawiłem jako domyślny do obsługi plików .torrent i koniec końców jak już po marudzi ;) to ściąga normalnie... pokazuje się okno zapisu pliku, potwierdzam i pobiera
Opera 11.01 |
Moze to jest spowodowane tym ze w pliku torrent nie ma trackerow, jest tylko zeby wlaczyc DHT. Malo to wazne bo ubuntu moge pobrac z innego serwisu, ale bardzo lubilem isohunt:) A dla 1 strony nie zmienie przegladarki:)
|
IMO torrentów najlepiej po hashu szukać. :taktak:
W googlach. :] |
Mam drobny problem z FF4b12. Od jakiegoś czasu gdy nakieruje kursor na jakiś link wyświetla mi się on na dole nad paskiem dodatków(stary pasek stanu). Na samym początku używania FF4 miałem takie linki wyświetlane w pasku adresu i było to moim zdaniem świetne rozwiązanie.
Czy ktoś z Was orientuje się jak zrobić aby taki link wyświetlał się w pasku adresu? |
Andy, pamiętasz ostatnią betę w której tak było
faktycznie, obecnie to fqrwiające jest k***a zapytałem na forum firefoxa, zobaczymy -edyta- no i podpowiedzieli linki wróciły na pasek stanu :spoko: https://addons.mozilla.org/pl/firefo...status-4-evar/ |
Czy jest jakas wtyczka plugin do ff/opery blokujace mozliwosc usuwania historii? Kolezanka chce miec wieksza kontrole nad corka(9-10lat), a ktos corce pokazal jak usuwa sie owa historie z przegladarki. W druga strone znalazlem ale w ta juz nie. Albo blokowanie opcji haslem?
|
loki7777, skoro już tak kombinuje to najpewniej będzie zrobić filtr w routerze na nieodpowiednie dla jej wieku frazy.
Tak to sobie inną przeglądarkę odpali albo coś na Live CD (kolegów na pewno ma zdolniejszych)... :P Jak blokniesz na routerze to jest bez szans. |
Nie chodzi o blokowanie, ona ma miec pelny dostep.routera brak, tylko modem z kablowki. pewnie zostanie tylko jakis program do szpiegowania.
Ps. ona nie kombinowala tylko jej "bystra" kolezanka. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:45. |