![]() |
Flasha wgralem starszego bo ten najnowszy to w ogole nie dalo sie nic ogladac:)
|
nie potwierdzam, opera 12.02, flash najnowszy, żadnych problemów na jutub itp
podaj link do przykładowego video, z którym masz problemy |
TO nie jest jakis szczegolny, to sie zdarza co jakis czas i tyle. Przed chwila mialem otwarte 1 forum i chcialem otworzyc strone z TV i zwis opery na chwile(10-15 sekund).
|
Pojawiła się finalna wersja Opery 12.10 zawierająca liczne poprawki i zapewne tyle samo nowych błędów do poprawki :fiu: ale co tam! zabieram się za świeża instalacje i testowanie :D
|
istnieje jakis sposob na przegladniecie danych z formularzy ? dane na pewno sa bo mam ustawione 999 dni na ich trzymanie.
ale po co i dlaczego ? chodzi o logowanie do banku, zmienil sie adres strony z logowaniem a ja nie mam ID do logowania a sposob zeby bank mi go dal wola o pomste do nieba i nazwaniem tego ZAL.PL |
Rowniez zrobie czysta instalke:)
|
Cytat:
@Demek, na umowie ten numer jest zazwyczaj podany :P ;) |
ja to konto mam juz ponad 10 lat, a papierow dawno nie ma. na e-wyciagu tego nr nie ma.
w nowej wersji serwisu moze nie da sie zapamietac. w starej sie dalo a ostatni raz logowalem sie w wersji starej wiec nie wiem ile jest nowa. |
Papiery warto trzymac wszystkie... Ja zbieram od 7 roku zycia, jest tego 4 segregatory juz i na wszystko jest podkladka. :-)
|
@demek; jakiej przeglądarki używasz? z operowego menadzera haseł da się wyciągnąć to i owo :> w innych przeglądarkach się nie orientuję...
edit: ID też da się wyciągnąć... ale z ff nie wiem co i jak... |
firefox
hasla nie ma zapamietanego. znam je. chodzi o sam ID paradoksalnie, gdybym zapamietal haslo to nie bylo by problemu... ;-))) |
Dzięki za odp na pytanie o Operę. :-)
Poszperałem po dodatkach i znalazłem 'protezy' jednak gdyby to jeszcze tylko RAMu nie jadło. I z dokumentami googlowymi się nie żarło :-) |
W którymś SQL jest w AppData/Roaming/ katalog Lisa i potem użytkownika.
|
Witam wszystkich.
Korzysta ktoś z Seamonkey? Ktoś mi kiedyś ją bardzo zachwałał i chyba na nią się przerzucę, bo nie mam już siły do Opery, a FF z dnia na dzień coś mi słabiej chodzi. |
Pocieszę cię, że Opera też coś w ostatnich dniach mulić zaczęła straszliwie.. Nie miałem czasu jeszcze się pobawić szukając przyczyny, ale chyba wyjątkowo sprawdzę najnowszą wersję.. (może będzie tylko trochę gorzej ;) )
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:22. |