![]() |
a jak zmusic liska do wspolpracy z iTouch'em od Logitecha ???
bo pod opera dziala |
@Ya@nkee usun ten filtr *adv* To samo mialem ze stronka konnekt.info Po usunieciu pomoglo ;)
|
Cytat:
|
A jeszcze mam problem, nie moge wyslac zadnego e-maila bo clay czas sie pyta o haslo do serwera, podaje mu a on znowu mnie pyta, i tak w kolko :blee:
|
w lewym okienku prawym/new folder potem tools/accunt setings/copies & folders itd.
|
Witam!
Wlasnie przesiadlem sie na Firefoxa z IE, i z TheBat! na Thundrerbirda. Przepraszam na poczatku, ze nie przeczytalem calego watku bo jest dosc dlugi i moze juz wczesniej pojawily sie odpowiedzi na moje pytania. 1.) Czy da rade zrobic taki myk w Thunderbirdzie zeby byly osobne folderki do kazdego z kont, tak jak to bylo w The bat, a nie tak jak jest w IE ze wszystko w jednym? 2.) Skad moge wyrwac jakies fajne style do FireFoxa? pozdro ;) |
Zetoxa, za to ten twój blokuje menu nawigacyjne na www.steampowered.com :P
|
@ndy, ja stosuję zestaw polecony przez starego lisowczyka, jest w mojej odpowiedzi z 20 grudnia, aplety ładnie działają, rekamy żadne nie wchodzą , na razie go nie zmieniam, w zestawie który Ty podałeś, nie mogę nawet wejść do swojego banku, ten kto go stworzył, przesadził.
|
@Zetoxa wlasnie. Chodzi o te filtry jak sobie chce wejsc na jakas stronke ktora ma aplety javy to po wczytaniu nie dzialaja. Wiesz moze ktore filtry sa za to odpowiedzialne??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Pochodzilem troszke po forach FF i Opery. I znalazlem bardzo dobra kombinacje filtrow do adblock'a. Wystarczy je importowac.
|
Cytat:
|
ja tez instalowalem apacha, php i umnie jest ok na FF
|
heh a ja zainstalowalem Apacha potem ten PHP 4.3.....i robilem zgodnie z instrukcja podana w konfiguracji Apacha, zeby w swojej ulubionej przegladarce napisac http://localhost/test.php no wiec pisze tak w FireFoxie i naciskam enter a tu mi wyskakuje okno czy chce ten plik sciagnac... W operze i IE normalnei sie pokazuje ta konfiguracja php...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:54. |