![]() |
Czy Wy też w najnowszym Firefoxie nie macie krzyżyków do zamykania kart?
|
Nie mieliśmy, ale są na to sposoby.
|
Nawet nie zauważyłem, zawsze zamykam środkowym mychy. :blink:
A, ja mam jeszcze 28 i mam, takie małe. ;) |
Mam krzyżyki xD.
|
Mam już 29, zainstalowała się (rzadko robię restart, hibernuję), krzyżyki są bez kombinowania.
|
Cytat:
Więc niestety po pewnym czasie będziesz zmuszony do zmian, czy się to podoba, czy nie, tak jak ja teraz... |
Tylko że do tego czasu być może ktoś już zdąży napisać skutecznie działające (w kierunku modyfikacji UI) rozszerzenia. :idea:
|
Ilość załączników: 1
Zmienia się wszystko i zdecydowanie nie zawsze można powiedzieć, że na lepsze ;)
Reetou, zauważyłem nawet, że zmieniło się nawet przeznaczenie sieci, w której dziś internauci zamiast zdrowych (przynajmniej zgodnie z zapewnieniami dostawców treści), jędrnych (przynajmniej po retuszu w PS) i młodych (przynajmniej według podpisów) pań wolą fejsa :/ Aby nie być gołosłownym - to jest dzisiejsza treść kryjąca się za drugim linkiem z Twojego podpisu: Załącznik 65842 |
Ilość załączników: 1
Zastanawiające skąd ten null i query. Zaś co do reszty to współczuję wpisującym. ;p
- - - Reetou, a czego Ci brakuje? W lisie chyba jedynie brak porządnych odpowiedników Speed Diala, Opery Turbo i sensownego paska bocznego. Niby są na to dodatki, ale kiepskie. - - - Ja też już po przesiadce. Nie podoba mi się scalenie dwóch gwiazdek w jedną, zabranie przycisków Odśwież i Zatrzymaj na pasek adresowy, nie podoba mi się też zespawanie go z przyciskiem Wstecz. A tak to nawet są plusy. ;d http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...1&d=1399307580 |
Cytat:
Cytat:
|
Rowniez jade na 12 bo nowa opera mi nie pasuje, FF tak samo, IE rowniez, Chrome tym bardziej;)
@Reetou skad masz opere 12.73 - nigdy nie slyszalem i goolge tez nie zna? |
Cytat:
Nie wiem jak w przypadku gestów bo nie używam, ale rolę speed diala pełni Super Start, to nie to ale "ujdzie w tłoku", do notatek kojarzę jakiś Foxreminder ale nie działa tak jakbyś chciał. |
Marzy mi się przeglądarka która będzie miała zupełnie oddzielone od siebie GUI i resztę (czyli to co odpowiada za połączenie, wczytanie strony, ew. wysłanie danych i tak dalej). Ciekawe czy dożyję. :mruga:
|
Nie wiem czy taka modułowość jest możliwa, ale jeśli tak to co chcesz w ten sposób osiągnąć? I tak takie pluginy muszą być aktualizowane i dostosowywane aby były zgodne z rdzeniem programu, taką samą funkcję spełniają obecnie dodatki.
BTW: To nawet zapowiada się ciekawie: http://otter-browser.org/ |
Chcę osiągnąć dokładnie to czego dziś nie mogę - niezależność GUI od (nazwijmy go w uproszczeniu) silnika przeglądarki.
Nie pasuje mi maniacka skłonność developerów do gruntownej przebudowy wyglądu przeglądarki wraz z kolejnymi numerkami. Mam swoje przyzwyczajenia, z którymi mi wygodnie i nie mam najmniejszego zamiaru tych przyzwyczajeń zmieniać. :nie!: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:01. |