![]() |
@d@n_007 Tak w pliku powinny byc wszystkie ktore chcesz zaimportowac. Tak trudno sie domyslec. :bicz: Mi np. satysfakcje sprawia jak cus sam zrobie rozwiaze jakis problem ;) Wiec na drugi raz posiedz troche a jak juz naprawde nic nie bedzie Ci wychodzilo to dopiero wlaz na forum!!
Pozdro |
Cytat:
|
nio dobra ale te filtry maja byc wpisane jako plik txt i dopiero importowane?? i czy mam kazda komende osobno wpisywać czy moge miec wszystko w jednym pliku??
|
Cytat:
|
A moze by ten topic zlaczyc z "Alternatywne przegladarki..." po co maja bys dwa tematy o tym samym.
|
Jade na Firefoxxie chyba już z tydzień... teraz wiem że nie zamnienie go na nic innego :fala:
|
Import: Menu--->Narzedzia--->Adblock--->Preference--->Adblock options--->Import filters
A zeby wlaczyc: W lewym rogu okienka Preerencje masz Enable Adblock zaznacz je |
Cytat:
A jak mam te filtry włączyć w adlock?? |
Firefox - bardzo ciekawa rzecz :jem:
|
Cytat:
|
e tam, można przytoczyć przykłady stron, które działają pod operą, a ff nie chce ich łykać ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://pl.trendmicro-europe.com/cons...secall_pre.php wygląda na to, że Trend Micro to jedyny skaner online pod FF Cytat:
|
@Turboni faktycznie nie idzie drugi etap. A jeszcze jakies 1,5 miecha dzialalo hmmm. Dziwne
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:52. |