![]() |
TO moze zle sie wyrazilem, bo Reetou pisze o linkach na stronach a ja na pasku narzedzi i tam mi nawet gest nie dziala;)
|
przecież działa... skrót na pasku osobistym kliknięty środkowym otwiera nową kartę
|
No jakby to zlikwidowali to bym z pewnością wrócił do dziewiątki..
Zresztą i tak tego nie wykluczam, bo to logo jest naprawdę paskudne. Już pal diabli w samej operze (choć też razi), ale mam je na pasku szybkiego uruchamia, cały czas widoczne i nie mogę na nie patrzeć..) |
|
A mi się nowe logo bardzo podoba :P Kwestia gustów jak widać.
|
Cytat:
A ja się przerzucę na IE chyba, bo czerwony kolor to mi się w ogóle źle kojarzy... I te rozdziawiaste "O"... |
Oczywiście, że to nie jest najważniejsze. Ale jeśli póki co nie ma żadnej innej funkcji, która byłaby dla mnie ważna, to czemu mieć coś, co się mniej podoba.
Poza tym do wszystkiego można się przyzwyczaić. Dziwi mnie po prostu taka zmiana.. Przy okazji, zanim zacznę szukać - jak zmienić ustawienie 'sprawdzacza' ortografii na polski? Język w Operze mam tak ustawiony, ale że podkreśla mi każde słowo, to raczej nie jest to to.. |
Na pole tekstowe PPM-Sprawdzaj pisownie-kolejny raz PPM-Słowniki-Dodaj lub usuń. Mi automatycznie instalowalo PL
A my sie chyba dalej nie rozumiemy http://w758.wrzuta.pl/film/0d6kU99tSfr/clip0002 tu pokazalem o jakie skroty mi chodzi. I nie da sie skonfigurowac tak SPM aby otwieral je w ogole. Nie chodzi o pasek osobisty a adresu |
Dzięki, mi wrzuciło angielski, ale dodałem polski i działa :)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Rzeczywiście spm na pasku adresu nie działa. Proponuję Ci poprzenosić te wszystkie skróty na utworzony pasek osobisty i przy okazji wprowadzić jakiś ład :fiu: Załącznik 52840 |
Ja sie tam lapie:)uzywam tych skrotow od kilku lat:)Lad jest i to spory - w tym szalenstwie jest metoda:)
Co do filmiku to tam nie ma osobistego, tylko pasek adresu, bo jak widac to np u ciebie, pasek osobisty ejst u gory - nad paskiem adresu. |
Cytat:
- silniczek Presto 2.2 ze 100/100 w teście Acid3; - rewelacyjne (w porównaniu z innymi browserami) zarządzanie pamięcią; - szybkość, szybkość, szybkość... - dla posiadaczy wolnego łącza funkcja turbo; - Quick link; - wbudowany słownik; - konfigurowalny speed dial; - automatyczny update; - możliwość wizualizacji zakładek i zmiany położenia paska zakładek; - wbudowane narzędzia dla developerów; - żaden inny browser nie obsługuje tak idealnie gestów myszy; |
oj, męczycie sie coś z tą waszą operą,
drodzy operowcy :sciana: |
Pragnę zauważyć, że czytając ten wątek można dostrzec, że męczą się raczej fajerfuksiarze...
Operowcy wymieniają się tylko informacjami o nowych, doskonałych funkcjach zaimplementowanych w najnowszych wersjach najlepszej przeglądarki na świecie. || |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:52. |