![]() |
Cytat:
Lub tez zaimportuj z Opery i Safari do FF. No prosze, zrob to. Ja nie umiem wiem, ze jestem L*A*M*E*R*, ale bardzo sie staram. |
A Tobie / Wam nie?
|
|
Cytat:
Już raz, chyba pisałem:hmm:, ale opis swojego konta masz jak "talala":haha: Pasuje do Twoich wypowiedzi:taktak: Nie będziemy Cię przekonywać, bo po co:rotfl: |
Cytat:
Nie warto. Choć nie powiem, wywarł na mnie pewne wrażenie. |
Wie ktoś jak zmienić skrót w firefoxie (alt+s), który uniemożliwia mi pisanie postów np tutaj na forum z literką "ś" ? Nie wiem dlaczego, ale gdy próbuję wpisać tą literkę, skrót ten działa mi jak enter i publikuje post..
|
Domyślnie lewy alt+s w większości forumowych skryptów wysyła posta.
Do "ś" jest prawy alt (Alt Gr). Poszukaj, bo było, tylko odwrotnie - pisałem w tym temacie jak to włączyć (bo od którejś wersji FF ten skrót stał się wykorzystywany przez przeglądarkę, ale nie do "ś"), podając znalezione w googlach rozwiązanie. |
Problemem jest moja klawiatura, która nie ma prawego alta... :D Dzięki jou, poszukam ;)
|
Daj znać - czy znalazłeś i czy pomogło.
A tak BTW - domyślam się, że nie rozważasz raczej zmiany klawiatury, to może przemapuj sobie jakiś klawisz? :idea: |
Wydano pierwszą betę rozszerzenia Weave Sync
http://grzglo.jogger.pl/2009/11/16/weave-sync-1-0b1/ Cytat:
|
Witam
Otóż kilka dni temu [chyba] cos naknociłem i mam problem z niektórymi rzeczami, które są we flashu. Na przykład po otwarciu onetu, po prawej badz lewej stronie jest taki pasek z pogodą, walutami, notowaniami... a u mnie tylko taka ikonka wczytywania i tyle.. i stoi... w ogóle nic nie jest ładowane. Mam zainstalowanego Adblocka, ale wyłączałem go i było tak samo. Usuwałem i instalowałem plugin flashha i jest tak samo, przeinstalowałem FF [mam najnowszego 3.5.5] i jest tak samo... i już załamuje ręce.... dziwi mnie to wszystko bo na przykład youtube działa ... dodam, że jak otwieram stronkę przy użyciu IE TAB to działa bez zarzutu. Czy ktoś miał coś podobnego ? |
przeinstalowales FF, ale czy przypadkiem profil z Twoimi ustaiwniami nie pozostal?
test trzeba by zrobic na czystym FF z nowym profilem |
Cytat:
|
Nowa Opera 10.10
http://get4.opera.com/pub/opera/win/...0_in_Setup.exe |
Cytat:
Zaś wraz znową wersją musiałem jakieś paskudztwo wyłączyć "Unite" ... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:55. |