![]() |
A czy ktoś spotkał się z problemem takim, że na xp 32bit dodatki do firefox'a dzialaja bez zarzutu, a na win7 x64 już się nie odpalaja ? Chodzi mi o flashgot, stylish, ie tab oraz o motyw noia extreme :| czy moze ja naknociłem coś :D
|
korzystam z tego samego profilu Firefoxa,
zarówno z poziomu XP jak i siódemki, żadnych problemów, ale mam siódemkę 32-bitową:sciana: a spróbuj skompatybilizować za pomocą Nightly Tester Tools. |
Z tych to tylko Noia Extreme używam - działa bez problemu pod win 7 i Shiretoko (firefox 64bit)
|
ja juz wiem jaki byl problem... dosc dziwny... mianowicie jak tylko robię kopie ustawien FF przy uzyciu mozbackup 1.4.9 to owszem cos sobie zapisuje do pliku. Jednak jak to przywracam to juz zarowno pod w7 32bit/64bit coś się kopie i są to ustawienia rozszerzeń. Zakładki są skopiowane prawidłowo, tak samo jak hasła. Jak zainstalowałem FF od podstaw i recznie dodatki to jest w porzadku. Ostatnio w ogóle MozBackup się totalnie popsuł w stosunku do FF jak i TB :-/
|
najlepiej profil kopiować ręcznie:spoko:
|
Cytat:
|
a na filmach widziałem, że to robią aparatem
i dla pewności jeszcze en face mucha nie siada :spoko: |
Cytat:
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/2109 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wystarczy raz w tygodniu spakować sobie folder z C:\Documents and Settings\twoja_nazwa_usera\Dane Aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles o nazwie (u każdego innej) losowe_znaki.default i backup zrobiony. :tak!:
|
Zaktualizowałam FF do wersji 3.5.4 i pojawiła mi się informacja, że muszę zaktualizować Adobe Flash Player, ponieważ ten który jest stwarza zagrożenie dla stabilności przeglądarki. Kliknęłam na "tak" i zainstalował mi się dodatkowo dodatek Adobe DLM. Co to jest i czy jest w ogóle potrzebne ? Oprócz tego, przycisk "opcje" jest przy tym dodatku nieaktywny.
|
@Agusia Google nie działa? ;p
http://www.adobe.com/products/acrobat/acrrmanager.html |
Cytat:
|
Aga,możesz dziada spokojnie wyinstalować:spoko:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:20. |