![]() |
Narzedzia/preferencje/zaawansowane/programy zaznaczasz "Opera ma sprawdzac czy jest domyslna przegladarka" klikasz OK i restartujesz opere, po restarcie opera zapyta sie czy ma byc jako domyslna - klikasz tak i juz :)
|
Pewnie to jest banalne, ale jak mozna ustawic Opere domysla przegladarka? Tak, zeby linki z innych programow otwieraly sie w Operze
|
witam! pisze na PW do jou ktory mi ładnie wszystko na PW pisze ale chyba go nie ma :D zainstalowałem NETtrasnportera i jak cos ściagnie to pisze ze to sharewer i trzeba sie "register" też tak macie ??
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Download Embedded jest w załaczniku |
Kurcze. Nie moge znalez wtyczki dzieki ktorej moge pobierac rozne rzeczy ze strony np zdjecie , filmik , swf itd. Powtorzcie jak sie ona nazywala i ewnwtualnie link do niej (sciagnalem to: extendedstatusbar_pl ale nie o to mi chodzilo tamto bylo na "d")
|
@rycho to co podales tyczy sie firefoksa a mi chodzi o mozille. Tam nie ma takiej opcji.
Znalazlem rozwiazanie. Musialem pogrzebac troche w katalogu z mozilla i znalazlem plik w, ktrorym byla wzmianka o flashblocku. Przeedytowalem go, wpis usunalem i wszystko jest jak dawniej. |
Narzędzia>rozszerzenia>odinstaluj.
Miałem podobne problemy z innymi wtyczkami.:) |
Ale w jaki sposob mam odinstalowac ta wtyczke? Ona nawet sie do konca nie zainstalowala bo wyskoczyl blad. Gdzie jest opcja , zeby to odinstalowac? Jesli chodzi o safe mode to uruchomilem poleceniem
"C:\Program Files\mozilla.org\Mozilla\mozilla.exe" -safe-mode I nic dalej z tego nie wyniklo. |
Uruchom przeglądarke z parametrem "-safe-mode" i odinstaluj wtyczkę.
|
Odinstaluj wtyczkę.:)
|
Instalowalem sobie wtyczke do mozilli flashblocker i zakonczylo sie to niepowodzeniem.
Pal licho ta wtyczke ale teraz w przegladarka ulegla zawezeniu a na dole mam cos takiego: http://img7.imageshack.us/img7/6509/mozillablad4ow.jpg Moze ktos wie jak to usunac? |
Powiem tobie że to jest ok
król królik góra rzeka raba ołówek żyto |
@Loczek widocznie nie zainstalowałeś bibliotek
Cytat:
Cytat:
Pozdro |
Andy ale ta pisaownia jest sprawdzana podczas czego ? pisania np ?
Pozatym jak chce wlaczyc opcje w tej wtyczce to wyskakuje mi cos takiego. http://img346.imageshack.us/img346/7...20284210vl.jpg |
Cytat:
SpellBound i polski słownik. Aby sprawdzić pisownie możemy albo kliknąć PPM i wybrać "Sprawdź pisownie" albo użyć skrótu "Ctrl+Shift+F7". Pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:54. |