![]() |
Moze skopiowales tez duzy plik historii? Odpal SpeedyFox'a do optymalizacja baz danych w FF.
|
to nie to
na swiezych ustawieniach to samo |
Cytat:
--------------- Cytat:
|
Tu też piszą: http://niebezpiecznik.pl/post/exploi...e-chrome-0day/
Czar prysł ... :) |
@Patrix nie chodzi, że czar prysł bo prędzej czy później by to nastąpiło. Bardzo dobrze, że komuś udało się to obejść - powstanie pewnie łatka dzięki czemu Google Chrome będzie jeszcze bezpieczniejszy ;-)
|
Ilość załączników: 1
Czytając wyżej wymieniony artykuł zainteresowałem się rozszerzeniem o nazwie BarTab.
Na swoim leciwym komputerku mam malutko ramu i otwieranie wielu kart(potrafiłem nawet ~120 jednocześnie) zabijało mi komputer. Działo się to dlatego bo karty ładowały się zaraz po uruchomieniu. Rozszerzenie BarTab pozwala wymusić ładowanie kart dopiero gdy na nie klikniemy - aktywujemy. Załącznik 57398 BarTab jest oficjalnie dla liska 3.x jednak modyfikując plik install.rdf możemy go zainstalować na wyższych wersjach. Jak na razie nie stwierdziłem żadnych błędów. |
Dobra, poddaję się.. Wiem, że było (bo sam pytałem), wiem, gdzie było, wiem nawet kiedy mniej więcej było, ale nie mogę znaleźć..
Jak w Operze zmienić stałą wartość powiększania otwieranych stron? Ale przez Opera:config, bo chcę dać wartość 'nierówną', a takiej przez preferencje się nie da.. |
O to chodzi?
opera:config#UserPrefs|Scale |
Tak, dzięki :)
Nie mogłem tego namierzyć... |
Opera 11.11 dostępna!
changelog aktualizowałem z v11.01 poprzez pomoc>>sprawdź dostępność aktualizacji i wsio ok |
Jakieś zmiany w szybkim wybieraniu ?
|
Patrix, weź się przyznaj co Cię męczy z tym szybkim wybieraniem...
|
Tak.
Obwódki są jeszcze bardziej niebieskie...:spoko: |
Cytat:
|
A coś więcej? Wiesz, jest skalowanie w speed dial...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:08. |