![]() |
na taki pasek nie da sie przeciagnac adresu strony, a glownie o to mi chodzi - i tylko o to
|
Zobacz to:
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/4072 Nie jestem pewien, czy pomo***380;e, ale dobrze si***281; zapowiada. :mruga: |
Super wtyczka. Mi te***380; si***281; przyda***322;a.
|
mam , nie pozwala
|
Znowu dwa posty:) No wiec pobawilem sie w przeinstalowanie windowsa i kiszka, FF wolny i sie wiesza - fajny zolw. WOle opere bez gmail, niz gmaila FF;) Moze poprawia to w Operze, bo widze ze z gmailem nie tylko ja mam problem:) Aha zeby nie bylo, to moja prywatna opinia, nie mam zamiaru z nikim o niej dyskutowac:)
|
loki, nie kombinuj, nie chcesz Liska, nie ma takiego nakazu, ale nie pisz, że się zawiesza, bo w ciągu 2 lat mojego użytkowania, nigdy to się nie stało.
|
FF r***243;wnie***380; mi si***281; w ***380;yciu nie zawiesi***322;....
|
A mi si***281; opeka zawiesi***322;a i to nie raz ;)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Działa wam normalnie allegro.pl w lisku? bo u mnie cos dziwnie rozwala strony, wylaczylem wszystkie dodatki i dalej to samo, jakies sugestie ?
|
ja sie nie odezwie:)
|
Cytat:
|
:)
|
mi na operze gmai smiga az milo ... dzisiaj tylko mi sie z niewiadomych przyczyn ustawienia pokasowaly od wygladau i paskow ... podmineilem ze starym profilem i gra muzyka ;]
Opera i juz ;) |
@siwy_mw w tej chwili wszystko ok, ale czasami mi się tak zdarza z niektórymi stronami (głównie interia i wrzuta.pl). Restart nie pomaga, ale po jakimś czasie wszystko jest z powrotem ok.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:24. |