![]() |
przekierowano mnie tu więc pisze jeszcze raz:
hehe nie wiem czy takie banalne pytanie już było ale jak nie to pytam: jak ustawić połączenie w operze?? nie mogę tego znaleźć jak chcę jechać na operze muszę połączyc sie przez IE a potem dopiero albo z ppołaczenia lokalne jakto zrobić?? |
Mam nadzieje, ze nie bylo (ostatnio rzadko tu zagladam - problemy z kompem).
Opera 8 jest juz dostepna. |
Cytat:
|
a co do mojego pytanie wie ktos???
|
Cytat:
jaka wersja opery? zapewne w IE masz ustawione aby automatycznie wlaczal polaczenie a w Operze nie |
no własnie szyuakm gdzie znaleźc automatyczne włączanie w operze wersja - najnowsza :P łacze sieprzez isdn(tpsa)
|
Cytat:
jak taki przycisk w ff zrobić żeby CDRinfo nie było stroną domową ale żeby przycisk był na pasku np. obok "odswież" ? Szukalem tu i tam, eksperymentowałem z ustawieniami i nic. :smutny: |
O takie coś ci chodzi jak jest na tym obrazku?
http://www.xthost.info/mati5/Obrazek.JPG |
Cytat:
Edit: Teraz dopiero zobaczyłem co napisałem :) Miało byc tak Obok odśwież to nie może być ale można to zrobić klikając prawym przyciskiem myszy i "dostosuj" a następnie "nowy pasek" i teraz przeciągnąć z zakładek link albo stworzyć nowy. |
Cytat:
|
wiec tak: Mati.p dobrze powiedzial, a ja przepraszam za niescislosc - niepotrzebnie napisalem PRZYCISK, bo wiele osob zapewne skojarzylo, ze przycisk taki jak odswiez :)
pozdro ;) |
Wielkie dzięki, o to chodzi, niestety przeciąganie z zakładek na nowy pasek nie działa. :smutny:
|
Cytat:
Pozdro ;) |
|
No i o to chodzi ;p
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:17. |