![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bety w sensie chyba bety strony (w końcu zmiany chyba zaczęto wprowadzać dzisiaj). Mam nadzieję, że zmienią, bo nie znoszę stron, na których nie można korzystać ze środkowego kliknięcia. Przez dłuższy czas tak było na TVN24.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edzisko by cie okrzyczało za ten TVN24
|
|
|
#3 |
|
the one
CDRinfo VIP
Kurcze.. wam przeglądarka do benchmarków jest potrzebna czy do korzystania z internetu..?
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zeby nie przyliczyc wbity to najpierw nowy sprzet trzeba obadac a potem testowac i testowac
![]() Jak strony wczytuja sie szybciej i jest tego potwierdzenie w benchmarkach to jest lepiej niz bylo i taka przegladarke sie zostawia. Nie trafia do mnie ani chrome ani FF
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Data rejestracji: 14.10.2005
![]() ![]() |
Opera 10.5 leaps to beta, holds on to unexpected performance lead
http://www.betanews.com/article/Oper...ead/1265934703 Ogólnie rzecz biorąc takie syntetyczne benchmarki są nic nie warte. Tak samo jak w przypadku kart graficznych.
|
|
|
#6 |
|
Guru
Ale zawsze milo popatrzec na wyniki, w koncu to liczby - zalezy jak kto je interpretuje
Niesadze aby opera 10.10 byla w tej chwili najwolniejsza przegladarka (pomijam IE)
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Polecam wejsc na strone neostrada.pl przez Opere, przywita nas za pierwszym razem ladny, wszystko mowiacy obrazek
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Guru
Data rejestracji: 14.10.2005
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
To mamy opere beta2
ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/1050b2/ Zmiany http://www.opera.com/docs/changelogs/windows/1050b2/ |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
GoogleReader + Read It Later + Delicious i przeglądanie internetu nigdy nie było tak przyjemne
|
|
|
|
#11 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#12 |
|
the one
CDRinfo VIP
hmm.. nie wiedziałem, że do posiadania możliwości zapisania zakładek do późniejszego przejrzenia trzeba mieć dodatkowy plugin
![]() Chyba dlatego wolę operę
|
|
|
#13 | |||
|
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Po jakimś czasie będę mógł powiedzieć czy się sprawdziło.
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 26.02.2010 o godz. 10:49 |
|||
|
|
|
|
|
#14 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Daj znać bo sam miałem podobne podejście i się nie sprawdziło w moim przypadku. Nigdy nie było czasu na wrócenie do tych treści i zapoznanie się z nimi. Później zacząłem tego używać jako schowka na wartościowe materiały, ale w ten sposób zdublowałem funkcjonalność "ulubionych".
|
|
|
#15 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Chciałbym zacząć od tego, że tego typu serwisy nie są dla ludzi, którzy nie potrafią lub nie chcą odstawiać czegoś na później. Po drugie, materiały zapisane w takim schowku nie przeczytają się same. Najlepiej jest odwiedzać je co 3-4 dni lub częściej jeśli mamy czas. Kolejną ważna sprawą jest to aby nie zabierać się za je wszystkie na raz. Sam zwykle czytam 2-3 linki na raz i do reszty wracam za kilka dni. Po trzecie, "schowek" jest dla mnie uzupełnieniem czytnika rss oraz zakładek (http://del.icio.us/.andy). Najpierw zaglądam do czytnika i wybieram interesujące mnie wpisy, po czym albo je czytam od razu i ewentualnie dodaje do delicious lub zapisuje na później. Teraz przejdźmy do samego Read It Later List. Stronka jest robi to co jest jej zadaniem. Dla FF jest rozszerzenie, które dodaje nam na każdej stronie/pasku adresu ikonkę ">" dzięki czemu dodanie materiału do schowka jest bardzo proste. Listę nieprzeczytanych możemy znaleźć albo pod adresem: http://readitlaterlist.com/unread albo przez naciśnięcie przycisku ">" w pasku FF. (preferuje to pierwsze) Dla mnie ten serwis sprawdził się.
|
|
![]() |
| Tagi |
| adblock, addon, chrome, dodatek, dodatki, firefox, google, js, kmeleon, noscript, opera, opera mini, opera unite, plugin, safari, vivaldi, wtyczka, wtyczki |
|
|