Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.01.2005, 20:09   #1
kizio
Wyrejestrowany

Data rejestracji: 10.07.2002
kizio zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja będę ogladał FireFox'a

kiziopl na gmail
JID: kizio na jabster.pl
Zapraszam na http://blog.xitenet.pl
kizio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.01.2005, 10:14   #2
Matievoo
Prison break

Data rejestracji: 27.11.2004
Matievoo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A o czym ten film był na "TVN" pt."Firefox'a" ??
Matievoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.01.2005, 10:52   #3
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... o latającej szybko (5 Macha) przeglądarce 8 )
Stary 29.01.2005, 18:57   #4
kizio
Wyrejestrowany

Data rejestracji: 10.07.2002
kizio zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa
... o latającej szybko (5 Macha) przeglądarce 8 )
Nic dodac nic ująć

kiziopl na gmail
JID: kizio na jabster.pl
Zapraszam na http://blog.xitenet.pl
kizio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.01.2005, 12:24   #5
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Firefox 1.0+

... pojawiła sę nieoficjalna wersja 1.0+, wydanie nightly, ale nie MOOX'owe
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.o.../latest-trunk/
Stary 31.01.2005, 10:35   #6
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
używanie nightly buildów do codziennej pracy jest nieporozumieniem

większość z nich tworzy się AUTOMATYCZNIE o określonej porze dnia - niezależnie od tego czy program działa czy nie [musi się tylko kompilować] - każdy programista robiący większy projekt, tak jak np. moja praca dyplomowa, stawia CVS [concurent version system] do zarządzania zmianami w kodzie a potem ustawia w cronie kompilację i zrzut programu o określonej porze każdego dnia do celów archiwalnych [i nie tylko]

i śmiech mnie pusty ogarnia kiedy ktoś chciałby takiego builda używać - to unstable nie jest tam bez powodu - serdecznie polecam robienie kopii ustawień programu przed instalacją tego cuda, bo to że raz zadziałało nie znaczy że następnym razem wszystkiego nie spie.. [warto o takich rzeczach informować ludzi małodoświadczonych, którzy zaufają i zainstalują takiego nightly i potem im się wszystko zwali - nie robienie tego to lekki brak odpowiedzialności]

ale można użwać, magia numerka i ułuda pracy na najlepszym możliwym - wolna wola

odróżniajcie nightly buildy od wersji beta - nightly zawsze były płodem, który dał się skompilować a autor szedł spać [jak to dobrze, że ludzie szerokim łukiem omijają paczki ze źródłami.. ale by były jaja jakby ktoś chciał snapshoty kompilować, łojejkujej]

a FF fajny je, ale nie ma w nim nic co by było mi potrzebne a czego nie ma jeszcze operka - w domku testuję operkę8rc1 - przyspieszenie odczuwalne, polecam operowiczom - to już jest stabilne, choć instalujcie do nowego katalogu
Stary 31.01.2005, 10:44   #7
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

... racja Sid, są nightly skopane i są dobre, jak to w życiu, ja używam tych drugich i wszystkim tak zalecam :cool:
Stary 31.01.2005, 14:11   #8
Lwiczek
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 08.09.2002
Lwiczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
a FF fajny je, ale nie ma w nim nic co by było mi potrzebne a czego nie ma jeszcze operka - w domku testuję operkę8rc1 - przyspieszenie odczuwalne, polecam operowiczom - to już jest stabilne, choć instalujcie do nowego katalogu
A skad masz 8rc1? afaik jest dopiero beta1
Lwiczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.02.2005, 14:12   #9
MacGyver
Team Member

Data rejestracji: 14.05.2002
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Lwiczek
A skad masz 8rc1? afaik jest dopiero beta1
Też aktualnie mam bete1
...baby, check mail
...podoba mi sie to
Czekam na Final'a
Stary 04.02.2005, 16:54   #10
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
http://dobreprogramy.com/index.php?dz=15&n=1833

ladnie ladnie
pozdro
Stary 04.02.2005, 17:59   #11
MacGyver
Team Member

Data rejestracji: 14.05.2002
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Wiecie może kiedy wyjdzie finalna wersja Opery 8
Stary 04.02.2005, 19:24   #12
cyki
Bojownik Ruchu Oporu

Data rejestracji: 09.11.2003
cyki zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez MacGyver
Wiecie może kiedy wyjdzie finalna wersja Opery 8
Są różne wersje, prawdpodobnie od końca stycznia do końca lutego.
cyki jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2005, 17:28   #13
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Data rejestracji: 24.02.2003
Loczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam. Mam problem z firefoxem. Kiedy chce właczyc czata firefox mi sie zawiesza. musze wylaczyc przegl;adarke w procesach. Ale kiedy juz wlacze od nowa przegladarke i wlacze czat to laduje mi sie pieknie od razu. Co zrobic zeby za pierwszym razem juz bylo dobrze.
Loczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2005, 17:45   #14
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Sprobuj przeinstalowac JAVE
Stary 07.02.2005, 20:12   #15
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>

Mógłby ktoś powiedzieć mi co mam zrobić abym ustawienia teblebrowsera miał PL, ponieważ zainstalowałem nanowo FF i są po czesku...
Mam dziś jakiegoś pecha dziś - zniknął mi profil od ff i przepadło full ulubionych stronek..., może jest gdzieś backup?
Albo coś na przyszłość aby takiej wpady nie było?

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
adblock, addon, chrome, dodatek, dodatki, firefox, google, js, kmeleon, noscript, opera, opera mini, opera unite, plugin, safari, vivaldi, wtyczka, wtyczki

Twoje uprawnienia: