![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Pewno bylo...
Ciekawy artykul porownojacy IE oraz Opere i FireFoxa. http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=8&a=24 Dla uzytkownikow IE lektura obowiazkowa! Pozostali moga sobie "odpuscic"
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... polecam użytkownikom rozszerzenia Tabbrowser Extensions przejście na TabMix'a, jest dziesięciokrotnie mniejszy, a funkcji ma niewiele mniej niż TBE. Firefox staje sie wyraźnie szybszy, czyli TBE zamulał go nieco.
|
|
|
#3 | |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() PS jest już nowsza wersja - 0.1.2a =edit= Teraz to już na sto procent wracam do IE - [ http://www.hacking.pl/news.php?id=4726 ]
Ostatnio zmieniany przez gallus : 16.02.2005 o godz. 17:51 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Zetoxa za***isty jest ten dodatek. Ma akurat te opcje ktorych uzywalem w TBE
![]() I szybcie chodzi lisek Moze bys tak napisal FAQ o FF ![]() A co do IE to watpie zeby przebila funkcjonalnoscia i bezpieczenstwem takie cuda jak Firefox, Opera itd. bo jest zintegrowana z systemem. P.S. Czy jest mozliwosc zeby w TM ustawic tak aby otwierane strony z linkow, ulubionych itd. nie stawaly sie aktywnymi panelami??
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 16.02.2005 o godz. 19:27 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Cytat:
c'est la vie !!! Ostatnio zmieniany przez Zetoxa : 16.02.2005 o godz. 22:59 |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
czy mozna w TM zrobić by był widoczny przycisk zamykania paneli w kazdym panelu?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
można oczywiście
8 )
|
|
|
#8 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prosze
![]() P.S. Zetoxa byl szybszy
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 16.02.2005 o godz. 19:56 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Witam wszystkich, dołączę do tematu aktualnie używam 2 przeglądarek IE i Mozilla 1.7.2, dlaczego? wolę w 100% korzystać z Mozilli jednak nie mogę ponieważ dostaję komunikat "Przekroczono limit połączenia" ustawiłem sobie w Mozilli komendę about:config i tam wybrałem "network.http.connect.timeout" zmieniłem na 300 i nic to nie zmieniło zna ktoś radę na ten problem.
@Gallus Jest takie rozszeżenie Configuration Mania czy jakoś tak i ono ma opcje które wyświetla strone informującą ze strona sie nie załadowała i możesz ponownie załadować strone. Sciągnołem to rozszerzenie ale gdzie je wgrać? "confmania-1.05.2004110501.xpi" Z góry dziękuję. Ostatnio zmieniany przez PIOTR34 : 16.02.2005 o godz. 22:59 |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Cytat:
rozszerzenie instalujesz z menu Plik/otwórz plik i wskazujesz konfmanie :cool:
|
|
|
|
#11 | |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Piotr, ta opcja powinna Ci pomóc PS Jedno jest ciekawe, ostatnio miałem tą wtyczke w wersji pl, a dziś jej nie moge znaleść, a na 100% brałem ją wtedy z mozillapl.org |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Zetoxa nie znalem tego dodatku ale wlasnie go zainstalowalem zamiast 2 innych ktore do tej pory uzywalem i jestem bardzo zadowolony. Niestety jedna rzecz nie dziala i nie wiem czy nie da sie tego zrobic w TM czy tez u mnie jest cos namieszane.
Prosty przyklad, w mailu dostaje 10 linkow i klikam w nie jeden po drugim i chce aby otwieraly sie jako nowe panele w FF. Czyli 10 klikniec i mam 10 paneli. Niestety pomimo roznych kombinacji nie dziala. Zdaje sie tez cos sie gryzie z minimize to tray bo jak FF jest schowany do traya to nie otwiera linkow kliknietych np w mailu.
|
|
|
#14 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
A juz dziala - cos sie gryzlo z innym dodatkiem bo jak go odinstalowalem to zaczelo dzialac.
Podoba mi sie TM bo zalatwia 2 inne dodatki (Tabbrowser Preferences i Tab Clicking Option).
|
|
|
#15 |
|
![]() |
@Zetoxa dzięki wielkie, IE pójdzie w śmietnik
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| adblock, addon, chrome, dodatek, dodatki, firefox, google, js, kmeleon, noscript, opera, opera mini, opera unite, plugin, safari, vivaldi, wtyczka, wtyczki |
|
|