![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no a co ja innego napisalem
![]() moze zbyt skrocilem cala operacje
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
..:: NYC ::..
Data rejestracji: 24.08.2003
![]() |
Mam nastepujacy problem:
Czasami moja Opera 8 poprostu zamiera tzn. czasem podczas surfowania po sieci (dzieje sie to po dluzszym czasie) opera poprostu jakby sie zawiesza moge przelaczac pomiedzy zakladkami wpisytac aresy stron ale zadna strona nie wchodzi... musze dopiero zamknac ja i po ponownym wlaceniu wszystko jest OK. Zastanawiam sie czy to tlyko mnie sie takie cos zdaza czy moze ktos sie spotkal z podobnym problemem
|
|
|
#4 | |
|
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Udostępniono nową wersję Mozilli Firefox. Ta edycja nosi nazwę 1.1 Alpha 1 (Deer Park). Jak sama nazwa wskazuje jest to dopiero wersja Alpha, więc może być dużo błedów i może być niestabilna
Zapraszam do testowania ![]() http://fileforum.betanews.com/sendfi....installer.exe
|
|
|
|
#6 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Może już było, ale nie znalazłem
![]() Jak w Operze ustawić cos takiego żeby po najechaniu myszką na nazwę tematu pojawiała się skrócona treść tematu a nie adres do dyskusji?
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
z nazwa tematu
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
No wlaśnie coś nie bardzo z tym. Czasami pojawi się treść ale chyba przez przypadek.
Najechałem, czekam, czekam i nic.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Mam taki sam problem - często muszę czekać, żeby pojawił się skrót pierwszej wypowiedzi - w IE6 działa to znacznie lepiej (niestety). I jeszcze fakt, że częto w takich opisach mam dziwnie wyświetlone polskie litery - jakby ściśnięte, albo z blędami. Podobnie dziwnie jest w FireFox - tam za to wyświetla się tylko część wypowiedzi - dużo mniej niż w IE. I nie wiem, czy ktoś już wspomniał o takim małym problemie - jak np. mamy zapisaną stronę przez IE, to jest problem, żeby ją poprawnie wyświetlić w innej przeglądarce - i na odwrót też. Pozdrawiam ro29 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.02.2005
![]() |
Właśnie się przekonałem, że Opera może być dosyć niebezpieczna
![]() A dokładniej - jakiś tydzień temu będąc na stronie internetowej kliknąłem pewien link (od razu wyjaśniam, że nie była to strona z gatunku niebezpiecznych tylko oficjalny serwis ). Po kliknięciu system się zawiesił, na sekundę pojawił się niebieski ekran po czym nastąpił samoistny restart. Po uruchomieniu Windowsa i włączeniu Opery stwierdziłem, że powróciła ona do swoich domyślnych ustawień i trzeba było konfigurować wszystko od nowa.Ten sam problem wystąpił jakieś 10 minut temu. Chcąc odpowiedzieć na pewien post kliknąłem na "odp. z cytatem". Tym razem jednak, po uruchomieniu Windowsa, Opera nie powróciła do swoich domyślnych ustawień. Zamiast tego zresetowało mi się... GG. Program wyglądał jakbym go dopiero co zainstalował, wszystkie hasła zniknęły, nawet okienko z numerem było puste i trzeba go było ręcznie wpisywać. Dobrze, że przynajmniej archiwum i lista zostały nietknięte ![]() EDIT: Ledwo skończyłem pisać post i znów to samo, tym razem nawet nigdzie nie klikałem. Na szczęście skończyło się na ponownym uruchomieniu systemu, Opera jak i inne programy nie zostały przywrócone do domyślnych ustawień. Ktoś wie co może być przyczyną tego problemu? Dodam, że mam Operę w wersji 8.0. Ostatnio zmieniany przez Unit : 27.05.2005 o godz. 12:02 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
po pierwsze co zawierał tajemniczy niebieski ekran
|
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.02.2005
![]() |
Cytat:
![]() Po ponownym uruchomieniu, jeszcze zanim załaduje się Windows, uruchamia się proces, który szuka błędów na dysku. Za pierwszym razem znalazł nieprawidłowe wpisy w plikach Opery z katalogu "profile". Za drugim i trzecim razem nieprawidłowych wpisów było więcej, z różnych katalogów. W sumie mógłbym wykasować Operę i zainstalować ponownie (co pewnie i tak zrobię) i pewnie problem by się rozwiązał, chciałbym jednak z ciekawości poznać co jest jego przyczyną ![]() Cytat:
Ostatnio zmieniany przez Unit : 27.05.2005 o godz. 12:42 |
||
|
|
|
|
|
#13 | |
|
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
mnie to wyglada na walnietą pamieć, a nie problem z operą
"Mój Komputer" wlasciawosci=zawansowane="uruchamianie i dzyskiwanie"=ustawienia i odchacz "automatycznie uruchom ponownie" |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Miałem to samo, podczas korzystania z netu tez mialem taki bluescreen 1 sekundowy i była to walnita pamięć! Wszystkiego bym sie spodziewal ale pamiec? Wystepowało to w moim przypadku na FireFoxie. Sprawdz tego bluescreena
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| adblock, addon, chrome, dodatek, dodatki, firefox, google, js, kmeleon, noscript, opera, opera mini, opera unite, plugin, safari, vivaldi, wtyczka, wtyczki |
|
|