![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1081 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zerkne i mam nadzieje ze bedzie troche szybsza i mniej "pamiecio-zerna" niz beta
bo na moim wolnym kompie 300mhz/128ram to troche byly lagi |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1082 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Zainstalowalem. Toz to jest pol przegladarki - nic prawie nie dziala. Nie dzialaja: przyciski wstecz/dalej/odswiez/zatrzymaj, nic sie nie pokazuje w pasku stanu, pasek adresu sie nie zmienia razem ze stronami, nie pojawia sie zolty pasek adresu ani klodka przy polaczeniach ssl, nie dziala strona startowa (przy otwarciu nic nie otwiera, a na sile otwiera strone google/firefox zamiast to co ustawilem). Takze o czym tu mowa...
Ale postep jest! Firefox RC (juz nie wiem czy 1 czy 2) w ogole stron nie otwierala!
![]() |
#1083 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
ja zainstalowalem dla proby
1. jest postep w stosunku do wersji beta i RC - chodzi mi to szybciej 2. wszystkie przyciski dzialaja 3. strona startowa jest taka jaka chce czyli "pusta" 4. na razie zostane przy firefox 1.5 PL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@MaciejT pewnie FF 1.5 używa profilu stworzonego przez wersje 1.0.x dlatego masz takie problemy. Utwórz od nowa profil i wszystko będzie ok
![]()
![]() |
#1085 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Z tego co widzę, ta finalna wersja 1.5 nie zawsze działa - i ma chyba dużo większe wymagania niż wersje 1.0...- więc na razie zostaję przy 1.0.7 ![]() A mam pytanie do użytkowników FF - chyba już kiedyś je zadałem, ale nie uzyskałem odpowiedzi - czy można jakoś poradzić sobie z tym, że FF praktycznie nie daje sobie rady z większością stron, gdzie są multimedia - szczególnie te, które wymagają WMP ? Używam zazwyczaj jako przegladarki właśnie FF od jakiegoś czasu, ale niekiedy muszę właczyć IE - bo właśnie strony z multimediami nie chcą ruszyć (głównie z transmisją video). Oczywiscie czasem także normalne strony działają nie w pełni pod FF - ale to raczej rzadko - głównie dotyczy to multimediów. Jest na to jakaś rada ?? Pozdrawiam ro29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
musisz uruchomic wtyczke "activeX" w ff i bedzie dzialac u mnie dziala
![]() a jak to zrobic to poszukaj w necie bo nie wiem gdzie to bylo |
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
u mnie wszystko działa, chodzi i biega FF1.5
![]() rozszerzenia w tej przeglądarce dają więcej możliwości niż we wszystkim innym naraz. (dla FF1.5 proszę o cierpliwość, która będzie wynagrodzona ![]() jedyny problem - projekt otwarty - brak konsultacji - gryzą się czasami - czasami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
u mnie sprawa wygladala tak:
zainstalowalem nowego ff (stary 1.0.7) przy starcie wyszukal rozszerzenia sprawdzil kompatybilnosc wylaczyl niekompatybilne/zaktualizowal do nowszych wersji te kompatybilne, adblock dziala jak dawniej strony wyswietlaja sie normalnie wszystko dziala jak trzeba, styl ktorego uzywam to ifox, moze MaciejT jedziesz na skorce ktora nie jest kompatybilna i z tad te problemy ![]()
![]() |
#1089 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
No i kapa.
![]() Mimo zezwalania na instalację ff 1.5 nie chce instalować żadnych rozszerzeń, adblock nie działa, czuję, że wieczorem wrócę do 1.0.7. ![]()
![]() |
![]() |
#1090 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Wróciłem do 1.0.7
Jak dla mnie za dużo rozszerzeń mi wywaliło...
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
a po zainstalowaniu nowej 1.5 nie wszedl wam kreator ktory aktualizowal/blokowal niekopatybilne rozszerzenia
![]() bo u mnie aktualizacja pomogla na adblocka i motywy ![]()
![]() |
#1092 |
Guru
Data rejestracji: 11.08.2003
![]() |
dla tych co mają problemy z rozszerzeniami przy wersji Firefox 1.5 polecam rozszerzenie o nazwie Nightly Tester Tools
Rozszerzenie to pozwala kilkoma kliknięciami myszki przystosować niekompatybilne rozszerzenia do aktualnie używanej wersji Firefoxa używam tego i jak narazie nie mam problemu z żadnym rozszerzeniem
![]() |
#1093 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
do ro29, zainstaluj rozszerzenie "media player connectivity", pieknie odtwarza pliki .wmv prosto ze stronki www.
http://membres.lycos.fr/sethnakht/index.php?lang=pl
c'est la vie !!! Ostatnio zmieniany przez Zetoxa : 30.11.2005 o godz. 23:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
@Pawel_k: skorek nie uzywam zadnych - standardowa, wiec to nie to
@andy: moze i korzysta, ale skad mnie o tym wiedziec? Dla swietego spokoju zainstalowalem nawet na innym dysku niz FF 1.0x, ale jak nie dziala to nie. Wersji 1.0x nie wywale, jak 1.5 nie zacznie dzialac to nie. Łaski bez ![]()
![]() |
#1095 | |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Cytat:
![]() Także po walce decyduję się pozostać przy 1.5 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
adblock, addon, chrome, dodatek, dodatki, firefox, google, js, kmeleon, noscript, opera, opera mini, opera unite, plugin, safari, vivaldi, wtyczka, wtyczki |
|
|