![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znowu mam problem z IncrediMail. Kilka dni temu program przestał mi wysyłać i odbierać maile (po przyciśnięciu na przycisk nic się nie dzieje, podobnie jak przy uruchomieniu, kiedy zwykle od razu ściągał pocztę). Kiedyś już coś podobnego miałem i ostatecznie pomogło przeinstalowanie na inną wersję Internet Explorera (!) i zabawa różnymi wersjami IM. Jako, że teraz w ogóle miałem już bałagan na komputerze, przeinstalowałem Windowsa i myślałem, że będzie spokój. Okazało się, że nie.
Dysk sformatowany, wszystko od nowa zainstalowane, a program (IM) jak nie działał, tak dalej nie działa. Zainstalowałem nawet najnowszą wersję Explorer, myśląc, że może faktycznie to pomoże, ale bez zmian.. Wiem, że to raczej mało popularny tutaj program, ale kilka osób go używało, więc może spotkało się z takim problemem. Szukałem na internecie, ale nic podobnego nie mogłem znaleźć (tzn. podobnego tak, bo nie pobieranie lub niewysyłanie maili jest częste, ale z innych przyczyn i objawiające się w inny sposób).
|
|