![]() |
Jak w Thunderbirdzie (od teraz ma "wbudowanego" Lightinga) wydrukować kalendarz bez weekendów?
|
Mozilla nie rozwija Thunderbirda od 2007 roku.
http://www.techweb.com/news/20120160...-the-boot.html Pewnie ktoś go przejmie. Open Sourceowe programy tej wielkości rzadko giną bez wieści. Może nazwa się zmieni. Ja tam się nie przejmuje, dopóki nowe wersje będą w repozytorium :) A stara też jeszcze działa. A co do Office to po co mi to? Mam w pracy tam gdzie jego miejsce. |
Cytat:
|
Cytat:
|
@Patrix
I co Ci po tych ziro dejach? Atakuje cie ktoś? W HTML zaszyje zło (ja tam mam wyłączony ;])? Nadal będzie królować POP3, SMTP, IMAP, SSL, TLS, GPG, B64 Miną długie lata zanim obecna wersja się przeterminuje. A poza tym jest The Bat. ;] Cytat:
|
Cytat:
Przecież nie będą tylko 0dayów łatać. A nawet gdyby tylko to to program i tak zdechnie śmiercią naturalną, zrobi się skamieliną, to tak jakbyś teraz użył OE. |
Z tym co już masz nie będzie działo się nic.
|
Cytat:
Ja prywatnie dopiero niedawno wymieniłem Office 2007... to masz za chwilkę 9 lat, więc jestem do przodu z moją filozofią. Dlatego chmura to dla mnie wtopa. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co innego jak nie masz pakietu Office, lub nie masz tego programu to w tedy bez sens, tu się zgodzę... Wracając do tematu pakietu Office, uważasz, że 200 zł to drogo jak za cały pakiet? Zauważ, że wersja bez subskrypcji wychodzi drożej i to znacznie licząc w tym samym okresie czasu. Weźmy tu np. wersję Home and Business - czyli 900 zł, wersja z subskrypcją 200 zł czyli starcza na uwaga 4 lata i zostaje nam jeszcze 100 zł w kieszeni |
no właśnie, firefoxa spokojnie zastąpiłem,
ale thunderbirda za chiny sobie nie wyobrażam zastąpić czymś innym :sciana: |
Piszesz o systemowym Outlook Express? Używałem bardzo dawno temu za czasów XP.
Przestał mi odpowiadać dość szybko. Office 200,-/rok? Chmura to kolejna wtopa. MS Outlook w domu to lekka przesada moim zdaniem. |
Cytat:
Mowa o użytkownikach prywatnych... 80% piratów nawet mając pirackiego Office, to go nie wykorzystuje, mają by mieć... do pisania wypracowań w szkole starczy LibreOffice, co innego świat biznesowy, tam bez Office ani rusz... |
Reszta ma outlooka... chyba z cukierkiem :P
Interfejs webowy jest do dupy, jestem widać staroświecki :) Dziwne, że są tacy pewni tej filozofii - to właśnie Firefoxa mógłbym sobie wyobrazić czym zastąpię już teraz, Thunderbirda niezbyt. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:26. |