![]() |
wiecie może, jak w the bat ustwić kodowanie wiadomości na utf-8?
|
Cytat:
|
@_@ndy
Wiem, wiem... ale taki watek sie wywiazał i co zrobic ;] Btw. moze admini mogą wyciąć te kilka wiadomości i przenieść do stosownego tematu? @andrzejj9 Z tego co zauwazyłem, AQQ nie jest az tak bogady w opcje jak Konnekt... i to mnie najbardziej boli... Z drugiej strony taka miranda też nie przypadła mi do gustu ... chyba dlatego, że ma znów za dużo opcji ;] |
Cytat:
|
używam teraz skype razem z aqq i jest mi dobrze.
wracając do tematu - w the bat! jest fajna wtyczka BayesIt! troche trudna w konfiguracji (na stronie producenta the bat jest opis co i jak) ale za to bezbłędnie łapie mi spam. |
mam problem z the bat!
Podczas wysyłania załącznika (konto na o2) serwer daje error "end data with <i tu jakieś znaczniki><jakiśznacznik> raz jest ten bląd raz akurat nie pamiętam co to były za znaczniki |
mam problem z the bat!
Podczas wysyłania załącznika (z o2 na o2) serwer daje error "data with <CR><LF>.<CR><LF> "raz jest ten bląd raz nie. |
Hmm... co do wtyczki, to nie jest ona wlasciwie trudna w konfiguracji... ale zgadza sie - tez nine mam problemu ze spamem [chociaz ostatnio mam lakko wrzujacacy... powiedzmy ze problem... otoz co jakis czas dostaje puste maile... no i BayesIT tego nie wylapuje :/]. Pozatym afaik ThunderBird tez uzywa metod Bayesa :)
A co do błędu, to afaik jak na razie nie wiadomo czemu się on pojawia ;) No ale ja go uświadczyłem tylko na onecie... za to na o2 moge wysylac nawet i ~60MB i go nie ma... dziwne :/ |
Wie ktoś może jak założyć hasło na the bat??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale właśnie przyszło mi coś do głowy. Może jest jakiś program, który zajmuje się uruchamianiem innych? Widziałbym to w ten sposób, że masz w nim pliki startowe do odpowiednich programów, ale żeby je uruchomić (a nie możesz tego zrobić bez programu), musisz wpisać hasło do danego z nich. Wydaje mi się, że nie byłoby to trudne w realizacji. Może zresztą już coś takiego istnieje? |
Cytat:
A ja chciałbym żeby to było tak jak w gg że bez wpisania loginu i hasłą nie masz dostępu do programu. A co do twojego pomysłu to nie wiem czy cos takiego istnieje. |
Cytat:
zerknij na thebat.pl i pobierz podrecznik tam jest naskrobane wszystko ja niestety nie mam teraz czasu wytlumaczyc co i jak |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:04. |