![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 |
|
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
nie wiem naprawde czy tu sie podniecac ...
mac'intosh umarl ... teraz juz nawet nie nadaje sie do desktop'u btw ... spytajcie sie operatora dtp jak czesto przeinstalowywuje swoj system ... ![]() konsola xbox ze swoia z CRACKowana linux'owa wersja przewyzsza MacOS'X'a >panther'a< w stabilnosci ... systemowy babol na babolu ... nie oficjalne poprawiki rozchodzace sie po serwisach ... i chcecie to za 500$ kupic - odradzam - nie warto ... do czego? grania? serfowania? ogladania filmow? ... chyba ze dla snobizmu i prestizu bo tak do tej pory zdobywalo sie kientow dtp ... >nie jest spoko, oni maja maki ... wyapsona fima< a nikt sie nie pyta ile razy zawalili termin albo przeinstalowali system ... jesli to potrafili ![]() jestem na nie ... nie ma to dla mnie sensu pierwsze byly szkoly i przedszkola amerykanskie - raczej ich rodzice - juz dawno powiedzialy nie ... "... nie chcemy zeby nasze dzieci uczyly sie obslugi komputerow na ktorych nie beda pozniej pracowaly ..." finito jak kogos nie stac na komputer do grania niech bierze z CRACKowanego XboX'a z dyskiem ... latwy, ladny, mily, szybki i z linux'em ... lecz jesli wymaga ladnego nie >grajaceg< w glupie gry mutimedialnego badziewia ... niech wezmie jakie kolwiek barebone klasy PC ... ... maki kurczowo trzymaja sie juz tylko teraz poligrafii i kuchni pani zosi ... rynek 3D juz dawno oddaly z honorami szybszym/lepszym/uzyteczniejszym platformom 8 )
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.09.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
ludzie, o co wam chodzi z tym design?
Przeciez 50% ludzi ma kompa pod biurkiem i na niego nie patrzy Pozatym wyglad nie czyni sprzetu bardziej wydajnym... jedynie sprzedawca wiecej kasy moze sciagnac Ladna to musi byc dziewczyna i wyplata
|
|
|
#35 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Bosh... to że 50% ma go pod biurkiem znaczy ze druga połowa go tam nie ma [czyt. ma go na widoku]
![]() Nie wiem jak u ciebie z poczuciem estetyki, ale ja tam jednak wole jak coś jest ładne niż nieladne
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powiem tak:
-zaczalem (z przymusu) uzywac Maca. Wydawal sie trudny, nielogiczny, wolny...ogolnie ble! Po dwoch dniach, robienie grafiki, nawet prostej, serfowanie po necie, czy robienie czegokolwiek to jest przyjemnosc! I nie wziolem potwora jakiegos: iMac 500MHZ, 512 RAM. Dwie rzeczy tylko wkurzaja: maly ekran 14`` i komunikaty na stronach dystrybutorow, ze uzywanie przegladarki innej niz IE powoduje bledy (olewam to), brak, lub niewiele wirusow (no bo to trzeba poznac platforme ).I ostatnia uwaga: -nie zakochalem sie w Macu - choc to dobry sprzet, doceniam jego mozliwosci. A do wszystkich, nie oceniajcie Maca na podstawie opinii ludzi ktorzy nigdy na Macu nie pracowali. To bezsens. To tak jak poczatkujacy pceciarz ocenia Linuxa, choc nigdy go nawet nie probowal uzyc. (bo na ogol nie udalo mu sie go zainstalowac) |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
iPod'a reklamuje, tak samo jak całą firmę Apple Gazeta Wyborcza - poczytajcie ich arty o temacie - takiej wazeliny nie widziałem nigdy, to jest jeden wielki art. sponsorowany - a jakie brednie tam się czasem pojawiają to szkoda wogóle czasu na czytanie..
więc, iPod jest reklamowany, w sposób którego nawet nie zauważacie [ani słowa w tych artach o konkurencyjnych playerach, kłopotach z licencjami, niskiej jakości itp - same achy i ochy..] - lepszy to nośnik reklamy niż autobusy [iPoda biedota nie kupuje, tak samo jak wyborczej, wiedzą co robią] a co do mac'a - przerost formy nad treścią - risc'owe procesory są naprawdę dobre, sęk w tym, że nie aż tak - program 20mb? odpalam matlaba i mam 200mb zajęte przez same tablice z danymi - i jakoś mój poczciwy athlonik nie umiera - gorzej, kiedy się ten badzeiw liczy ja gram w css... sęk to mieć dość ramu i wysokie fsb dtp? oaza staroci, w niektórych studiach nadal pliki nosi się na jazz'ach zamiast po ethernecie przesłać.. i ja mam uwierzyć, że ludzie robiący takie rzeczy wiedzą co jest dobre? [nazwę warszawskiego studia łaskawie pominę, z szacunku dla ludzi pracujących w tym tnącym na każdym kroku koszty domu wariatów] maca to ja mogę pomacać, ale używanie pozostawiam zapaleńcom
|
|
|
|
#38 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja już nie raz widziałem zrozpaczonych posiadaczy jaboli latających po giełdzie komputerowej w poszukiwaniu czegokolwiek co chciałoby bezproblemowo działać w ich snobistycznym i niszowym (w Polsce oczywiście) sprzęcie.
dziękuje wolę domowe składanki w wielkich budach, zrobione tak jak ja chcę. |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
Komputer jest chyba do pracy, a nie do patrzenia... Jak masz takie (wyzsze) wymaganie estetyczne to powies sobie obraz na sciane a nie wiem czy klasyczna ubudowa PC odbiaga od przyjetych kanonow estetycznych?? chyba, ze nie wiesz co to wycieranie kurzu np.
|
|
|
|
#40 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Czy chec otaczania sie ladnymi przedniotami to juz znobizm? nie wydaje mi sie... jezeli apple zaczeloby produkowac obudowy i niebylyby one znaczaco drozsze to nie rozumiem czemu mialbym sobie takiego ladnego elementu nie sprawic... Pozatym piszesz, ze wazniejsze jest wnetrze kompa... czyli kupienie sobie jakiegos hi-endowego kompa to juz nie jest snobizm? No chyba ze potrzebujesz takiej kosmicznej mocy...
No a co do standardowych obudów... wiesz... budownictwo wielkiej plyty tez znaczaco nie odbiega od przyjetych norm estetycznych ale jednach nie chcialby zeby caly swiat pokryty byl blokowiskami... PS. A o czystosc komputeraz dbam, nie martw sie :d |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Abbey Road
Data rejestracji: 14.12.2007
![]() |
|
|
|
#44 |
|
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A to ciekawe... gdyby nikogo to nie obchodziło to nie byłoby odwiecznych tematów "HELP! JAK ODZYSKAĆ DANE Z... !" Mniejsza o to, że to Apple ale... czy jest tutaj ktoś kogo nie obchodzi gdzie to wszystko jest przechowywane ? Ja sobie nie wyobrażam niewiedzy gdzie znajduje się moje archiwum maili czy fotki czy cokolwiek innego Apple mnie nie dotyczy ale martwi mnie jedynie to, że Microsoft lubi małpować nawet te głupie pomysły !
|
|
![]() |
|
|