![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
(linux jedynie daje rade ale jakie podobienstwo do systemow z apple) ok ale nie mowie ze nie masz raci bo z apple napewno nic nie zrobisz w sensie rozbudowania go itp. jak z pc to jest przewaga jedyna nad apple ale przy stabilnosci pc nawet IBM ma problemy sam mam IBM (laptopa na XP ) gdzie stabilnosc jest tragiczna w porownaniu z laptopami apple
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Ogólnie mówiąc kupiłbym sobie takie "cudeńko" jakbym uzbierał sobie 500$... A orientuje się ktoś jaką wersję MacOS'a mają te komuterki
|
|
|
|
#18 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
System software Mac OS X version 10.3 ***8220;Panther,***8221; includes Classic environment, Mail, iChat AV, Safari, Sherlock, Address Book, QuickTime, iSync, iCal
iLife ***8216;05 (includes iTunes, iPhoto, iMovie, iDVD and GarageBand), AppleWorks, Quicken 2005 for Mac, Nanosaur 2, Marble Blast Gold and Apple Hardware Test Przy stabilnosci i szybkosci pracy z naprawde duzymi aplikacjami (powyzej 20 mb) Mac ma tak duza przewage nad Windowsem, ze nawet nie warto porownywac. Ps: no to jestem snobkiem, bo polubilem Maca i podoba mi sie. Rozwazam "zaposiedniecie" jakiegos iMaca 500 moze 700 MHz
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gdybym miał kasę, przerzuciłbym się.
mam już dość pc'ta, do którego wicznie treba dokładać, bo pajacom zachciało się podkręcać wymagania gier dla nakręcania koniunktury... |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Cytat:
nie ważne, bo najważniejszy jest żywiec
|
|
|
|
|
#21 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wolę harnasia - tanie, a dobre
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Banned
Data rejestracji: 03.10.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
![]() z 1,99 puszka do ponad 2,80
|
|
|
|
#24 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
@Yahol, 20 megowe pliki? takie małe w czym ten problem? w stabilności i szybkości? sorki ale jakoś nie mam takowych problemów a obróbka naprawdę dużych eps, iges, dwg, ai to u mnie normalka
dla mnie ta maszynka poza wyglądem ( a i pod tym wzgledem są barebone którym do piet nie dorasta jabłuszko) nic ciekawego nie reprezentuje, BTW ciekawe jak będzie z jakościa bo ten model bedzie produkowany w zewnetrznych fabrykach
|
|
|
|
#25 |
|
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Ja kocham jabłuszka za DTP. Do składu tekstu nic się tak nie nadaje jak to. Mój wujas miał maszynkę z jakimś POWER PC (733 chyba) i to po prostu wymiatało. Ciekawe czy Corel Jeszcze robi Word Perfect Suite pod MACA. A gry były. Miał jedną. Tytułu nie pamietam. - fantastyczny (od SF) film interaktywny z Tią Carrere. A w katalogu było mozna zamówić nawed ŁERDA for MAC. Macos był 6 czy 7. GEneralnie był bardzo fajny. Tylko ta cena (ok 3000$) Dżizas..........
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Możliwe. Na piecach nie grałem w to. Chociaż z interaktywnych filmów to nic lepszego od Black Dahli (chociaż to był taki mix interaktywnego filmu i przygodówki widzianej oczami bohatera) to nie grałem. A gierka nawet nieźle zrobiona, jak na te czasy.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
[Member of Mayday]
Data rejestracji: 21.01.2003
![]() |
PCty są najlepsze...Bla bla bla... takie gadanie, bo nie mieliście do czynienia z porządnymi jabłuszkami
to cudeńko o którym jest w tym temacie to dla dzieci jest Mnie bardziej by interesował laptop jabłuszka, srebrny, aluminiowy, w sobie miał po prostu WSZYSTKO, nawet te rzeczy, o których nie macie pojęcia, że istnieją Po prostu cudo, a i cena była powalająca... 13000zł 8 ) 8 ) 8 ) Niestety w tym burdelu zwanym polską jest takie zacofanie, że większość ludzi zna tylko windowsa, a jak się wspomni o jakimś linuxie to czarna magia a co dopiero o jakims iMacu czy iPode
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
@zYxMa, wiesz piec czy jabłuszko to nie jest ważne, wazne jest tylko to aby to co che zrobic sie prosto i szybko na tym dało zrobić oraz by 30% jego ceny nie było tylko za to ze jest to Apple
, a co do technologii to co tam moze być ciekawego i unikatowego?jakoś sobie nie przypominam nic takowego BTW mnie tam laptopy tylko wq... hmmm denerwują niezaleznie od producenta, ani na tym popracowac poważnie ani pograć ani muzy posłuchać a jak już się przypadkiem da to kosztują takie koszmarne pieniądze i są tak nieporęczne ze jednak wolę stacjonarne kompy BTW2 ten jak to napisałes burdel zwany Polską nie jest wcale tak zacofany jak sie tobie wydaje
|
|
|
|
#29 | |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Odpowiedź jest prosta. Ich ceny są powalające. Za 13k kupisz taki piecyk, że Mac się będzie mógł schować... A iPod też taki tani nie jest. Polityka firmy Apple wobec Polski jest stosunkowo dziwna. W USA iPoda i całą resztę porządnie reklamują (ceny jak na zorobki w USA nie są duże). Pokaż mi jakąś DUŻĄ akcję reklamową tegoż player'a w Polsce. Ja się z takim czymś jeszcze nie spotkałem....
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat: