Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 06.01.2016, 14:39   #29
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Ja jestem w dalszym ciągu w ciężkim szoku jak można drukować sobie reklamy.

Oni rozwiązali problem z certyfikatem? To ty masz go pobrać i dodać do zaufanych... Możesz wyłączyć gdzieś sprawdzanie.

Twoje uwagi dotyczące nietoperza są w stylu: "dlaczego mam zamykać drzwi? u sąsiadki są cały czas otwarte na roścież i wszystko jest dobrze".
I tu jesteś w dużym błędzie.... zgodnie z informacją od pomocy technicznej - kwestia obsługi certyfikatu:

Występuje problem (bug) w module wewnętrznym obsługi certyfikatu. Wyłączyć tego komunikatu nie można. Ale można wyłączyć moduł wewnętrzny sprawdzania certyfikatu i korzystać z modułu wbudowanego w Windows a mianowicie Microsoft CryptoAPI. Z tego modułu korzysta m.in Outlook oraz program Thunderbird. Czyli jednym słowem jest to skopane w programie.

Kwestia wydruku reklam, po co bo może ktoś ma taki kaprys. Co nie wolno? Skoro w każdym programie działa to i tu powinno. Nie mi negować sens takiego rozwiązania, ale skoro programy konkurencji to umożliwiają to dla czego by nie?

I odpowiedź pomocy technicznej:
Problem wydruku wiadomości zostanie naprawiony w przyszłej wersji programu. Jest to BUG który został wpisany na tzw. listę BUG TRACKER...
Czyli kolejny błąd programu

Dalej kwestia HTML w wiadomościach. Żyjemy w 2016 roku. I nie widzę powodu - by rezygnować z graficznych wiadomości tylko dla tego bo TXT bezpieczniejszy. Nie zamierzam się cofać do lat 90 bo coś jest bezpieczniejsze.... Email ma być wygodny, a HTML to zapewnia. TXT natomiast nie. I dalej jeśli zechce mi się wydrukować reklamę bo tak i już program ma mi to umożliwiać. A nie robić sieczkę z wiadomości.

Ostatnio zmieniany przez mgit : 06.01.2016 o godz. 14:50
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: