Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.01.2005, 20:54   #16
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8696 tego testuje codziennie w szkole przy serwerze takze wiem jak chodzi...ale zestaw http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14879 ma ladniejszą choc na tych samych parametrach myszke (tylko wyglad)...
Jezeli chodzi o jakosc...naprawde pozytywnie...
Chociaz moze skusisz sie na Ultra-X Logitecha + jakiej bezprzewodowe...

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.01.2005, 21:15   #17
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kasprzak
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8696 tego testuje codziennie w szkole przy serwerze takze wiem jak chodzi...ale zestaw http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14879 ma ladniejszą choc na tych samych parametrach myszke (tylko wyglad)...
To mozesz mi napisac cos wiecej o tej pierwszej, ktora masz w szkole. Moze wiesz jak z jej zasiegiem, bateriami (jakie i ile jest) itp.
Stary 24.01.2005, 21:36   #18
Matievoo
Prison break

Data rejestracji: 27.11.2004
Matievoo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez epol
hej,
wczoraj wpadl mi w rece KS. Byl tam test klawiatur i juz za 90zl mozna dostac przyzwoita bezprzewodowa klawe i mysz optyczna. Chodzi mi dokladnie o model iBOX Wireless Explorer Set Nautilus. Ma ktos go lub mial z nim do czynienia? Czy jest wart tych 90zl?
A moze polecacie jakis inny niedrogi zestaw?
Mój kolega ma zestaw "mysza optyczna -bezprzewodowa i klawiatura bezprzewodowa ) -
>Kupił za około 135 zł.
Bardzo sobie chwali ten zestaw myśle,że jak byś kupił w granicach 100 zł to coś byś kupił porządnego
Matievoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.01.2005, 21:39   #19
Edwardo
..::Blue Machine::..

Data rejestracji: 12.11.2003
Edwardo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?...etail&id=11952

a moze takie cosik?
wlasnie kupilismy z qumplem za 122zl..
bardzo fajna mycha i klawisze, zasieg kolo 2m.
no niestety nie ma ladowarki, ale jak ktos ma ladowarke oddzielna, to nie ma wiekszego problemu... no i ta cena! w koncu to logitech!
ja mam podobny zestawik: http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?...detail&id=8239
tylko ze go mam juz od pnad roku i kosztowal wtedy kolo 150zl :/
ale nie mam na co narzekac, wszytko dziala, akumulatorki laduje srednio raz na 3 tygodnie, a komp nonstop mi chodzi.
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55.
Edwardo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.01.2005, 21:47   #20
epol
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez Edwardo
http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?...etail&id=11952

a moze takie cosik?
wlasnie kupilismy z qumplem za 122zl..
bardzo fajna mycha i klawisze, zasieg kolo 2m.
no niestety nie ma ladowarki, ale jak ktos ma ladowarke oddzielna, to nie ma wiekszego problemu... no i ta cena! w koncu to logitech!
Wlasnie nad tym mysle. Ladowarke mam mikroprocesorowa, wiec nie ma klopotu Chyba to wezme jutro tylko, ze za okolo 140zl w zaprzyjaznionym sklepie.
Stary 24.01.2005, 22:46   #21
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no jezeli chodzi o mnie to mycha jezdzilismy po scianie tez chodzio...ok 2m od biurka tez latala wiec raczej pozytywnie z nią ...
Widze ze Edwardo poleca tą samą...
Stary 25.01.2005, 05:38   #22
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
A ja jednak polecałbym A4. Dla mnie myszki Logiteka nie umywają się do tych. Już od dłuższczego czasu chciałem sobie kupić jakąś nową myszkę (moja ma już swoje lata), ale nie znalazłem żadnej, którą chociaż w przybliżeniu posługiwałoby się tak dobrze, jak moją. A jest to zwykla, trzyprzyciskowa i dwupokrętłowa A4, z 4-5 już letnia. Ale po prostu rewelacja, dla mnie bez konkurencji.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.01.2005, 05:39   #23
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kasprzak
Kurcze, albo ta wyszukiwarka w Komputroniku jest do niczego, ale ja wybitnie nie potrafię się nią posługiwać. Mógłbyś podać jakiegoś linka do tej klawiatury Ultra-X Logitecha?

Stary 25.01.2005, 08:55   #24
imola
>my private watch dog ;)<

Data rejestracji: 09.04.2003
imola zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Kurcze, albo ta wyszukiwarka w Komputroniku jest do niczego, ale ja wybitnie nie potrafię się nią posługiwać. Mógłbyś podać jakiegoś linka do tej klawiatury Ultra-X Logitecha?
To chyba o to kasprzakowi chodziło http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12420, ale co w tej myszy takiego specjalnego .
Ja tez wole myszy A4Tech, są jakieś takie bardziej ergonomiczne jak dla mnie przynajmniej. Co do klawiatur to logitech nie ma sobie równych, jakoscia materiałów i przyjemnoscia pisania bije wswzystkich na głowę.

EDIT.
i jeszce klawisze do tego http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8977.

Ta wyszukiwarka jest w pożądku, tylko tojest ULTRAX bez myślnika.

imola@interia.pl

Ostatnio zmieniany przez imola : 25.01.2005 o godz. 08:58
imola jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.01.2005, 11:45   #25
epol
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
A ja jednak polecałbym A4. Dla mnie myszki Logiteka nie umywają się do tych. Już od dłuższczego czasu chciałem sobie kupić jakąś nową myszkę (moja ma już swoje lata), ale nie znalazłem żadnej, którą chociaż w przybliżeniu posługiwałoby się tak dobrze, jak moją. A jest to zwykla, trzyprzyciskowa i dwupokrętłowa A4, z 4-5 już letnia. Ale po prostu rewelacja, dla mnie bez konkurencji.
J tez mam, a moze mialem myszke A4 Techa model WWW-23 z dwoma pokretlami. Tego wlasnie brakuje mi w innych modelach. Pisze, ze mialem, bo jak na zlosc przestala mi dzis dzialac a jeszcze nie mam nowego kompletu
Stary 25.01.2005, 11:51   #26
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez epol
J tez mam, a moze mialem myszke A4 Techa model WWW-23 z dwoma pokretlami. Tego wlasnie brakuje mi w innych modelach. Pisze, ze mialem, bo jak na zlosc przestala mi dzis dzialac a jeszcze nie mam nowego kompletu
No właśnie brak drugiego pokrętła (i na drugim miejscu trzeciego przycisku) to podstawowy powód, dla którego kupno innej mysz nawet nie wchodzi w grę. Plus jeszcze dodatkowo nie znalazłem innej myszy, w której pokrętło chodziłoby płynnie, a nie skokowo. No ale to na pewno występuje też w innych modelach (prawda?), tylko na taki jeszcze nie trafilem..

Stary 25.01.2005, 12:04   #27
epol
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
No właśnie brak drugiego pokrętła (i na drugim miejscu trzeciego przycisku) to podstawowy powód, dla którego kupno innej mysz nawet nie wchodzi w grę. Plus jeszcze dodatkowo nie znalazłem innej myszy, w której pokrętło chodziłoby płynnie, a nie skokowo. No ale to na pewno występuje też w innych modelach (prawda?), tylko na taki jeszcze nie trafilem..
Teraz mam wsadzona myche Media-Techa z jedna rolka, ktora dziala, ale przeskokowo Jakos nie bardzo mi to odpowiada.

A dla mojej dzielnej mychy WWW-23 A4 Techa [']

Jednak zdecydowalem sie na zestaw Logitecha:
1) Logitech Cordless Internet Pro Desktop Black OEM ~147zl
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14879
albo
2) Logitech Cordless Desktop Optical Black OEM ~179zl
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8696

Tylko nie wiem czy brac ten drozszy czy tanszy. W tym drozszym jest jakas technologia rozpoznawania powierzchni. Co to jest?
Stary 25.01.2005, 15:40   #28
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Ja bym wziął ten:

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14879

Ale tylko dlatego, że bardziej mi się podoba.

Chociaż niestety muszę zaznaczyć, że czarne klawiatury są nieergonomiczne.

Stary 25.01.2005, 15:58   #29
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no szkoda, że jednak nie zdecydowałeś się na A4Techa, nie jest on zły, a w myszcze z tego zestawu co polecałem byś się po prostu zakochał

to może mi teraz coś polecicie panowie, ale szukam TYLKO klawiatury bezprzewodowej, bo myszke już mam nową (wspomniany wcześniej SWOP-80 A4techa )
a że u A4Techa niestety nie uświadcze samej klawiatury to czekam na jakieś propozycje (poparte własnymi doświadczeniami) wraz z cenami

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.01.2005, 16:20   #30
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Ja tam wolę jakość bez kompromisu - a dobry ogonkowiec działa lepiej od bezogonkowca.
Nie wierzę, że za 100PLN można dostać sensowny (już nie mówiąc o dobrym) zestaw bezprzewodowy. Tyle, to kosztuje przyzwoity Logitech - klawiatura "standard" + mysz z rolką "standard". A za radyjko i aku trzeba dopłacić.
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: