![]() |
fakt, dobry - ale ja wolalem Type 98 (nawet kupilem) :D
|
Ja sie nauczylem w Mistrzy Klawiatury. Informatyk w technikum robil nam sprawdzian z tego na oceny, mial ciekawe podejscie do przedmiotu.
|
Mistrz Klawiatury jest chyba najlepszy. Kiedyś, w jakimś Komputer Świecie był test takich programów, ale poza tym jednym jeszcze może ze dwa były warte uwagi, ale droższe i zdecydowanie gorzej ocenione. Poza tym jeśli interesują cię też polskie litery, to wybór raczej nie będzie duży. Ja zostałbym przy Mistrzu Klawiatury, zwłaszcza że można go dostać z gazetami za mniej niż 10 złotych.
Swoją drogą to i tak najlepszym nauczycielem jest praktyka. Poznaj podstawy i pisz codziennie przynajmniej po kilkanaście minut. Szybko przyspieszysz :) |
jakies 10 lat temu probowalem uzywac
mam tez Type98 tez z tego okresu mniej wiecej oryginal - moge tanio odsprzedac generalnie - programy dzialaja |
Bezwzrokowe pisanie na klawiaturze
Znacie jakieś dobre programy do nauki bezwzrokowego i szybkiego pisania na klawiaturze? Niedawno znalazłem program pod tytułem "Mistrz klawiatury II". Czy ta aplikacja jest godna uwagi, a może znacie jakąś lepszą? Proszę o odpowiedź na mój temat.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:00. |