![]() |
Pliki torrent mo***380;na pobiera***263;, ale danych ju***380; nie...... mo***380;na tylko wysy***322;a***263;
Mam 5 takich kont tam... co dziwne, ile bym nie wys***322;a***322; to zawsze warto***347;***263; kredyt***243;w jest taka sama, nic si***281; nie zwieksza, ale jak pobieram to si***281; zmniejsza i to bardzo szybko .... |
Cytat:
|
Ja ci mog***281; da***263; konto bez kredyt***243;w :D (p***243;ki nie nasendujesz to nic nie zassasz)
|
Mógłby mi ktoś dać zaproszenie na http://tvtorrents.com/ ?
Oto mój e-mail: matievoo@gmail.com, z góry dzięki ! |
Cytat:
|
dziala wam TL ?
Cos pisali ze mieli atak DDOS wiec zgaduje ze cos powazniejszego. Swoja droga ciekawe jest to ze zycie erotyczne jest dla niektorych tak skomplikowane ze sobie rady nie daja i musza sie wyzywac w necie :D |
Cytat:
i wkolko sie przeladowywuje |
ma ktos namiary na arena.bg ostatnio mi jeszcze dzia***322;a***322;a dzi***347; ju***380; zonk :/
Cytat:
|
hmm, raczej nie - EU na PT nie ma chyba ogranicze***324; w slotach...
PS Pr***243;bowa***322;em te***380; wywali***263; z serwera plik .stat odpowiadaj***261;cy za torrenty z tym komunikatem ale skrypt je chyba jako***347; blokuje :| |
Mo***380;e masz limit wysy***322;anych torrent***243;w na trackerze? :hmm:
|
Może zna się ktoś na torrentfluxie i będzie potrafił mi pomóc:
Mój problem polega na tym, że kiedy ściągam coś wszystko jest ok... ale kiedy pozycja zostanie pobrana i ma nastąpić udostępnianie pojawia się komunikat torrent died i na tym koniec... na razie nie zauważyłem reguły, które pozycje wyświetlają ten komunikat... sorry za ppp, ale furum nie działało i minęły 2h na edycję... Jednak nie jest tak, że przy udostępnianiu od razu wyskakuje komunikat "Torrent Died"... Pobierałem dwie pozycje z PT jedna po wysłaniu ~400MB wyświetliła komunikat, a druga osiągnęła już 1.3GB i nadal się wysyła... nie było by problemu gdyby dało się wznowić udostępnianie, ale niestety tak nie jest... nie widzę też żadnego errora :| |
Cytat:
|
Cytat:
czekam az tylko rejestracja bedzie dostepna ;) |
Cytat:
Ale czeka na wysendowanie jak ratio spadnie do 1,4 czyli po pobraniu 70 GB :taktak: |
Cytat:
http://www.blackcats-games.net/ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:45. |