![]() |
Uzyj jednego z bezplatnych:
udp://tracker.openbittorrent.com:80 udp://open.demonii.com:1337 udp://tracker.coppersurfer.tk:6969 udp://tracker.leechers-paradise.org:6969 |
Tak, bez działającego trackera nie będzie działać - to jest minus torrenta
|
Mógłby ktoś wyjaśnić jak zrobić torrenta, żeby seedować własne pliki?
Czy do tego konieczne są działające trackery? Utworzyłem torrenta w uTorrent, ale nie mogę nic pobrać. Jedynie torrenty pobrane z internetu. |
Cytat:
|
Zniknięcie TnTTorrent to żadna strata - i tak się z niej nie korzystało.
|
[*]
Ze smutkiem informujemy że w dniu 31.05.15 z Sieci zniknęła strona TnTTorrent :sciana:
Jedna z najlepszych stron z torrentami... Jakaś krucjata w ostatnim czasie przebiega. No tak, zamknijcie wszystkie strony, wsadźcie wszystkich za kratki i bądźcie dumni że zamknęliście wielkich przestępców którzy prowadzili stronę w internecie. Tymczasem gość dostaje karę w zawieszeniu za zabicie cżłowieka na przejściu. BRAWO. Nie wygracie, na jedną zamkniętą stronę powstanie 10 nowych. Nienawiść do barwy niebieskiej była, jest i musi zostać || |
Ma ktoś zaproszenie na DVDSeed? Mogę pokazać screeny ratio z innych trackerów :)
|
|
|
Znacie jakąś stronę gdzie nie jest specjalnie wymagana rejestracja i nie ma w sumie zasad dotyczących pobierania? Jakieś takie otwarte trackery?
|
Otwarta rejestracja na torrentleech.pl
|
Otwarta rejestracja na polishsource.cz ;)
|
Na PS nikt nie chce - tam administracja - to gimbaza z kompleksami
|
Odezwales sie:) Nadal aktualne;)
|
Nie odezwe sie. :nie:
Ale dzieki za pamiec. :spoko: Niech Ci :bartez: blogoslawi! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:09. |