![]() |
TorrentLeech.pl ma otwarta rejestracje.
|
Cytat:
A jaka zażarta dyskusja była na TG w SB ;) Ba - niektórzy to nawet dziękowali, że administracja dba o bezpieczeństwo użytkownika - z kolei... niektórzy cytuję jak mam wybierać między TG a 10 - to wywalam 10 i wracam do 7 :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
Co do problemów - to tylko wymówka... w praktyce to solidaryzowanie z protestem przeciw polityce MS |
A o jakie problemy chodzi konkretnie ktoś wie i co ma do nich system operacyjny?
Wystarczy zmienić user-agent'a i po sprawie(?) ;) |
Cytat:
|
Stare:)Bylo chyba nawet w temacie o W10.
|
Ilość załączników: 1
|
Jaki ISP?
Czy próbowałeś na innym kliencie BitTorrent? Podłącz komputer bezpośrednio omijając ruter. |
Ilość załączników: 3
Mam takie pytanie, korzystam z btgigs i polishsource. Mam odblokowane porty i ustawionego klienta, tak jak zalecają, co widać na zrzutach.
Problem mam z uploadem, czasem pojawia się mimo wszystko żółty wykrzyknik, czasem jest zielone, a czasem nie ma nic. Już sam nie wiem co zrobić. Jak biorę skanowanie portów pokazuje odblokowane. Firewall od windowsa i ma dodane wyjątki z utorenta. Macie może jakiś pomysł? |
|
By DHT działało - najpierw musi się połączyć choćby do jednego peer / seed - a nie połączy się bez trackera
|
DHT ?
|
Skoro jest konieczny tracker to na jakiej zasadzie działa ten torrent z Windows 7?
http://www53.zippyshare.com/v/1f4zN0lL/file.html Na liście nie ma żadnych trackerów, mimo to obraz jest pobierany. |
Można - np. włączając DHT w kliencie. O ile się nie mylę, to można też własny adres IP podać w magnet linku (niech ktoś potwierdzi).
@chris Możesz skorzystać z udp://tracker.openbittorrent.com:80 Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:31. |