![]() |
Wszystko da się obejść, zaraz powstałby 'pirackie' dnsy itd.
Jakby nie walczyli to koszty wyłączenia byłyby większe niż 'pirackiego' włączenia z powrotem :] Cofnęlibyśmy się jedynie znowu do prędkości modemów. |
Czy ktos z was korzysta z trackera bit-hdtv oraz z opendns? Wczoraj przenioslem sie z serwerow dns mojego operatora (multimedia) na opendns i nie moge wyswietlic strony trackera. Zamiast tego mam komunikat "dns expired". W opcjach opendns nie mam wlaczonego zadnego blokowania tresci itp.. Po zmianie dns na tpsa albo multimedia wszystko wraca do normy...
|
Demonoid zmienił adres - www.demonoid.me
Otwarta rejestracja. :D http://www.demonoid.me/register.php |
A tak bliżej, co daje rejestracja? Bo pliki widzę, mogę ściągnąć i działają...
|
Witam!
Ma ktoś wolne zaproszenie na PolishTracker?:> W zamian mogę zaoferować zaproszenie na Torrentleech PL lub ORG:) |
Cytat:
|
Jest otwarta co jakiś (bliżej nieokreślony) czas. Jeśli komuś bardzo zależy, to albo znajdzie dojście do zaproszenia, albo cierpliwie poczeka na otwartą rejestrację. :)
|
PT obdarował użytkowników zaproszeniami, dostałem dwa. Jeżeli są osoby zainteresowane mogę pozbyć się jednego. Wymagania to: minimum 3 lata stażu + minimum 1000 postów na koncie.
Z wszystkich osób, które zgłoszą taką chęć wylosuję jedną, która owe zaproszenie dostanie. Macie czas do środy. |
PT ?
Nie. Tym panom już dziękuję. |
Musisz andy powołać komisję, bo inaczej to do bani takie losowanie.
|
Chciałeś chyba napisać "tym pryszczom już dziękuję".
|
Aha, twoje losowanie bez wątpliwości jest organizacją gry hazardowej, stąd musisz uzyskać zezwolenie Naczelnika Urzędu Celnego, wpłacić 10% wartości wygranej, jednak nie mniej niż 1500 zł itd itp
Niespełnienie tych wymagań grozi odpowiedzialnością karną (do 5 lat) i finansową. Daję Tobie czas na dopełnienie formalności do piątku , potem podkabluję. |
Tylko się nie pchać!
:] |
Cytat:
mimo duzej ilosci towaru na półkach, nie warto - dla własnego zdrowia. |
Cytat:
A pisząc poważnie, czy PolishTracker jest rzeczywiście tak dobre, że ludzie biją się o zaproszenia? Bo jak kilka lat temu siedziałem w torrentach, to była masa próśb o zaproszenia i jak patrzę teraz trend się nie zmienił. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:39. |