![]() |
Cytat:
Mógłbym prosić silent2207[at]gmail.com |
a Snooker/Bilard ? :) :)
|
Cytat:
Romania.vs.France.EURO.2008.720p.x264-iAPULA ale jest duzo roznosci sportowych fianly NBA i NHL tez... mysle ze bedzie ich wiecej tylko musi byc zainteresowanie to wtedy wstawiane beda wszystkie mecze... a przy okazji mam pytanie moze ktos wie czy w uT da sie ustawic tak ze jak dodaje torrenta i mam przypuscmy 10 pozycji w uT i skonczy jedna to odrazu ja usunie a te 9 dalej bedzie ciagnac ? ewentualnie moze inny klient ktory takie cos potrafi ? |
Chip z czerwca zach***281;ca do stosowania P2M.... Pod has***322;em,***380;e to legalne bo nie udost***281;pniasz... Ciekawe, nawet policjanta wypowied***378; zamie***347;cili,***380;e jak nie wysy***322;asz to ich nie interesujesz. Taki "***380;yciowy" ten Chip czy podpucha ;) ?
|
Cytat:
|
nie dziala, niestety od dluzszego czasu
|
Dawno sienie torrentowa***322;em.... Czy strona http://ex-torrent.pl/ nie dzia***322;a ?
|
mam 1 szt na btg :) ktos chce ??
|
dzieki @smartek , zapomniałem napisać ze interesuje mnie tylko wydanie dvd z lektorem , nie tvripy i divixy itp.
|
|
istnieje jaka***347; stronka z serialami ? interesi mnie rzym sezon2 itp
|
Cytat:
jak by ktos chcial to jakiegos screena i moge sie podzielic... :) |
Ja szukam jakiegos zapka na strone z torrentami na Maca i/lub na jakas strone z tylko i wylacznie filmami w HD, znajdzie sie cos? :D jakby co mam zapki na HT, Dvdseed, Rmvbusters i Bitrafiery.eu :]
|
Cytat:
|
te***380; mam jak kto***347; chce, co ma si***281; zmarnowa***263;...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:48. |