![]() |
Do mnie nie wysyłaj. :nie:
Nie chcę. ;p |
Ja mam 4.
Już wysyłam wszystkie. || |
Jeśli ktoś z Was ma zaproszenie na dvdseed.org to będę wdzięczny za przesłanie Mi na maila zbyszek-k@o2.pl lub PW
Pozdrawiam |
Tobie to strach dawać :-P.
|
Chętnie przyjmę zaproszenie na PT ;-)
Pisać na PW jak coś :> |
ma ktoś może zaproszenie na PT ? Bardzo pilnie potrzebuję ;)
|
mam 3 moge oddać zaufanemu :P
|
Cytat:
|
z racji takiej, że są wolne wejscia na dvdseed.org, ma ktos moze zaproszenie ?
|
oddam konto na HT.org
statsy: Wysłano 4.24 GB (2.12 GB/Dzień) Pobrano 2.56 GB (1.28 GB/Dzień) Ratio 1.660 w zamian usuniesz mojego mejla. nie chce miec zadnych powiazan z tym kontem :) oferta wazna do 23:59:59 dnia dzisiejszego \\poszlo |
I tak szczęściarz - u mnie maksymalny to dial-up. :|
|
Cytat:
tak dokładnie to nie... bo napisałem maksymalny pakiet w moim rejonie, dokładnie to mam 2mbit :szczerb: |
Kurde...
...szczęściarz - ma 6Mbit. :sciana: |
kurde... 20mbit... a u mnie nie ma ani netii ani upc ani nic (tpsa dla mnie nie istnieje) :szczerb:
u mnie max 6mbit ;] |
oczywiscie, ze nie jest zla, jak na polskie warunki
porownywanie ofert z roznych panstw nie ma zadnego sensu w Londynie za takie lacze placisz 2h pracy za najnizsza krajowa i co z tego takich cen w polsce nie uswiadczysz jeszcze dlugo z drugiej strony zobacz jaki wybor ma Jou na forum hiszpanskim wszyscy (slownie wszyscy) narzekaja na stabilnosc i ceny laczy w tym kraju i co z tego - zmienisz panstwo, zeby miec szybszy net? ;) w Londynie za net place tyle (przeliczajac po kursie, nie po czasie na zarobienie tej kwoty!) co w Poznaniu, roznica w predkosci okolo 10-krotna a za wynajem mieszkania... kawalerka w Londynie kosztuje tyle w funtach co w Poznaniu kawalerka w zlotowkach ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:34. |