![]() |
Cytat:
|
dawne HDbt.pl jaki ma teraz adres?
|
Ostatnio zauważyłem, że to uTP w uT spowalnia mi upload. Jeśli macie tak samo to możecie całkowicie wyłączyć wsparcie uTP ustawiając:
Kod:
bt.transp.disposition |
Cytat:
Jak coś to mam 4 zaproszenia na torrentleech pl :] Kontakt na maila ;) kontakt x-d pl |
Ustawienia-Zaawansowane. Juz nawet nie napisze kto napisal ze up w ut 2.x(i w ogole caly ut) jest ok w porownaniu do 1.7x (taka lekka i sympatyczna ironia;). Niestety nowa wersja pomimo wielu zalet wprowadzila duzo bledow - glownie chodzi mi o uploadowanie oraz o to ze nie trzyma stalych predkosci upowania (niby lekko poprawione w najnowszej wersji). No i dziennie potrafi pobrac ok 20-30mb niczego,moze 1.7x nie wykazywala tego ale od 1.8 zaczely sie takie cyrki. Duzo trudniej polaczyc sie do peerow.
I druga zasada jak sie wgrywa nowa wersje ut to stare smieci trzeba wyrzucic bo moga byc strasznie niemile niespodzianki. |
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Byc moze. Nie wiem kiedy to wprowadzono, ale jak od 1.8 to od tego czasu mam problemy z ut.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
z dvdseed.org coś nie tak czy tylko mnie nie lubią od paru dni z przerwami :D
|
u mnie też do dupy... od wczoraj nie mogę nawet zajrzeć na stronkę
|
Nie jesteście sami.
|
dvdseed ma od poprzedniego wweknedu probemu
przebudowuja ponoc calosc, traker praktycznie martwy, wbic sie na strone to cud poczekamy, zobaczymy ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:36. |