![]() |
Cytat:
Poza tym - proponuję, żebyś osobiście sprawdził, w jakiej rozdzielczości oferowane są filmy na iTunes. Jeżeli podasz mi linka do zakupu normalnych, nowych i kasowych filmów na iTunes w rozdzielczości 1920x1080 za 4,99 EUR, to wlezę (wirtualnie) pod stół i odszczekam jak pies. (po staropolsku). |
Cytat:
Bo jeżeli chodzi Ci o różnice widoczne tutaj: http://arstechnica.com/apple/2012/03...-ray-shootout/ No to gratuluje świetnego wzroku, jeżeli tak bardzo przeszkadzają. Ja na moim co prawda nie największym bo tylko 50-cio calowym telewizorze nie widzę specjalnej różnicy w odbiorze filmu 1080p (BD) i małego 720p z MKV. Owszem, z bliska różnica jest, ale nie z odległości z której się ogląda. Natomiast DVD odstaje znacznie i tu się już nic ukryje. Natomiast w pełni się zgadzam, że lepiej kupić BD, zwłaszcza że ostatnio mocno tanieją :taktak:. |
Bit Torrent
Chyba ty u mnie majac mieszkanie zawalone nosnikami minionej epoki ;-)...
|
Cytat:
|
Nie mam w domu zadnego napedu plytowego, poza PS 3. Filmow w formie fizycznej te nie mam - wszystko wypozyczam w chmurach VOD. Szkoda mi mieszkania na zbedne nosniki...
|
M@X nie ma półek, bo apple nie produkuje. ;p
|
Cytat:
|
Mariusz robi to w szczytnym celu.
Dla nauki i satysfakcji. |
Cytat:
|
Bit Torrent
Backup drozszy niz drugi zestaw? A przynajmniej ja bym dolozyl niz jakies ~40 dni poboru pradu w trakcie kodowania.
|
Ale ja tak robię ze swoimi oryginałami! Nie chcę ich popsuć, więc robię backupy!
|
Bit Torrent
...ale to dalej kradziez!
|
Zostawiając tylko ang i pl mieszczą się na 25G (ewentualnie minimalna kompresja niektórych)
|
Cytat:
zafoliowany box 24 płytowy da się kupić od 415zł... biorąc cenę płyty Blu50gb po 15zł ... |
Mamy tu za duże zagęszczenie Sligowców. :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:08. |