![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Apple TV
Od dłuższego czasu zastanawiam się, do czego właściwie służy urządzenie pod nazwą Apple TV. Oczywiście - poza "musisz to mieć".
Czytam sobie informacje na oficjalnej stronie http://store.apple.com/pl/browse/hom...WG-GO_UK_TV-UK I mój problem polega na tym, że nie bardzo rozumiem, do czego to właściwie służy. Dla wyjaśnienia - jetem kinomaniakiem i i filmomaniakiem (czasem, jak mam czas to oglądam 3~4 filmy dziennie) Podstawowe funkcje (cytuję z oficjalnej strony): - Oglądanie filmów w rozdzielczości 1080p HD. (i tutaj już nie rozumiem. Znaczy - bez zakupu Apple TV nie można ![]() - Odtwarzanie nagrań wideo z serwisów YouTube i Vimeo. No, to chyba potrafi każdy, laptop, tablet czy nawet porządniejszy telefon podłączony do odbiornika TV - Oglądanie meczów baseballowej ligi MLB ***8212; na żywo lub na żądanie. Aaa, to co innego - oglądanie meczów baseballowej ligi MLB w Polsce to podstawa - W ofercie iTunes znajdziesz zarówno filmy współczesne, jak i klasyczne ***8212; a niektóre z nich w fantastycznej rozdzielczości HD 1080p. Chciałbym się upewnić - te filmy z iTunes w rozdzielczości Full HD to są oczywiście w powszechnie przyjętym standardzie 1920x1080 - tak? Czy może jednak w standardzie "Apple Full HD"? Pomóżcie mi zrozumieć - to czego ta zabawka tak naprawdę służy?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|