![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tymczasem wymienilem zasilacz, przy pierwszych probach wzmozonej pracy CD-ROM nie zauwazylem problemu "wylaczenia"... mam nadzeje ze winny byl wszystkiemu zasilacz... Co do CD-ROM kiedys slyszalem o podobnym problemie jaki sprawiala jedna z pierwszych nagrywarek na naszym polskim rynku w 1996 roku pracujaca w trybie 2x na SCSI, taka nagrywarke zakupiono do mojej firmy, podlaczono do super wtedy komputera Pentium 100 MHz i palil sie zasilacz w momencie zapisu plyty... ostatecznie wyposazono ta nagrywarke w osobny zasilacz zewnetrzny... byc moze i w przypadku mojego problematycznego komputera jest podobnie, dzis wymiana CD-ROM to wlasciwie kupno nowego, dobrze ze to nie jest juz takie drogie jak dawniej pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Pozwole sobie na pewne przesłanie dla wszystkich użytkowników.
Nie oszczędzajmy na .......ZASILACZACH !!! Podstawa to............dobry ZASILACZ !!! Niech żyje dobry..... ZASILACZ !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() |
tacka z płytą sie zamyka i wyłącza kompa
Panowie lub Panie dzięki za wypowiedzi. Wymieniłem zasilacz na starszy i komp ruszył. Szukałem przyczyn na taśmach w biosie, podłączałem inne napędy, wymieniałem dyski,baterię, ale nie pomyślałem, że przyczyną wyłączania kompa po zamknięcia tacki z płytą może być uszkodzenie zasilacza.
dzięki Piotr |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
egipski bóg
Data rejestracji: 28.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odp: CD-ROM i wylaczajacy sie komputer
A co tera?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Zgadzam się z przedmówcami, że najprawdopodobniej masz niewydolny zasilacz.
![]() |
|
|