![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na stronie MS nie ma takiego systemu dlatego dla mnie nie istnieje taka hybryda. Nie jesteś w 100% pewien co ktoś w nim modyfikował.
Naucz się i zrób sobie sam podobny. PS Tuning samochodowy jak i O/C kompów mnie nie kręci. Lubię autka co palą 5-6l/100km i "niegrzebane". System customizuje sobie sam. Tobie też polecam. Na tym kończę. Dowiedziałeś się wszstkiego czego chciałeś
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Windows MX v7 BETA
Zmiany w modyfiakcji: Elementy usuni***281;te: Agent MS Asystent wyszukiwania Centrum zabezpiecze***324; Samouczek systemu Windows MSN Explorer Windows Messenger Messenger Raportowanie b***322;***281;d***243;w docs support valueadd Akt***243;wka Defragmentator dysk***243;w Gry Gry internetowe Wygaszacze ekranu J***281;zyki D***378;wi***281;ki Windows Movie Maker Mowa Pliki t***322;a i obraz***243;w Przyk***322;adowa muzyka Tablet PC Temat Pulpitu Luna (Windows XP) Wska***378;niki myszy .NET Framework DR Watson Kreator oczyszczania dysku Kreator transferu plik***243;w i ustawie***324; Oczyszczanie dysku Pomoc i wsparcie Schematy kolor***243;w Menad***380;er po***322;***261;czenia Netmeeting Peer-to-Peer Aktualizacje automatyczne Pos***322;aniec Zdalny rejestr Opcje u***322;atwienia dost***281;pu Podgl***261;d Schowka Stary odtwarzacz 'CDPlayer' oraz 'Rejestrator d***378;wi***281;ku' Windows Media Player Windows Media Player 6.4 Obrazy konta u***380;ytkownika Us***322;uga OOBE (Out of Box Experience) Drukarki- sterowniki Podw***243;jne logowanie Us***322;uga 'IMAPI CD-Burning COM' Us***322;uga 'Przywracanie systemu' Szeregowe adaptery wieloportowe Informacje o Driver Packu , zawartym w tej wersji: Zintegrowane Sterowniki SATA: Adaptec SAS RAID controllers ARECA SATA PCI RAID HOST Adapter SCSI Cards Compaq Smart Array Controllers Driver Intel(R) Matrix Storage Manager Driver IT8211 ATA/ATAPI controller for Windows XP Nvidia SATARAID Drivers nForce4/nForce 5xx Silicon Image Serial ATA non-Raid driver for the SiI 3x12 controllers Silicon Image Serial ATA non-Raid driver for the SiI 3x12R controllers VIAMRAID for winxp VIASRX for Bus/Port with Raid Hewlett-Packard Company ULI Chipset SATA Drivers (M5287, M5288, M5289) SiS 180 RAID Controller for Windows XP/2000 JMicron Raid Drivers |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.10.2009
![]() |
ja do niedawna miałem Mx v 6 i byłem z niego bardzo zadowolony windows media player i internet exploer 7 zainstalował się z windowsem a do tego nie musiałem wgrywać sterowników do żadnego urządzenia wszystko poszło automatycznie
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Pingwin specjalista.
markusx chciał zapewne przez to napisać, że kupił oryginał.
|
|
|
#35 |
|
Nowy na forum
![]() |
ja przerzuciłem się na Linuksa prawie jak windows---i darmowy
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Pingwin specjalista.
też dobrze
|
|
|
#37 |
|
Nowy na forum
![]() |
Mx jest dobry ale też myślę ze nie do końca legalny
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest całkiem nielegalny.
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Nowy na forum
![]() |
no myślę że skoro do domowego użytku to w firmie też
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moim zdaniem, Windows MX jest oprogramowaniem stworzonym przy użyciu czynu zabronionego, opisanego w Art. 75 ust.3 pkt.3 Ustawy o prawach autorskich i pokrewnych i stąd jest tylko opracowaniem utworu oryginalnego, a więc jego ściąganie, nabywanie, rozpowszechnianie może być karalne na mocy tejże Ustawy lub Kodeksu Karnego (ale mogę się mylić, bo nie mam czasu zagłębić się w ten temat).
Natomiast posiadanie i używanie czy w firmie czy w domu, nie jest wykroczeniem/przestępstwem (napisałem moje "odkrycia" w wątku o Hiren's Boot CD Hiren's Boot CD - kto ma?, polecam; niestety moje posty są tam przydługie, bo zapoznawałem się z tematem i tak wyszło ). Oczywiście ja nikogo do niczego nie zachęcam, tak samo jak nie zachęcam do posiadania kradzionych rowerów
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najlepiej samemu zrobić sobie takie widnowsy.
Odchudzone ISO instalacji XP SP3 waży jakieś 130MB. Można zjechać jeszcze troche niżej po wywaleniu takich nieprzydatnych rzeczy jak Event Log itd 130MB to taka wartość bezpieczna, przy której nie wywala się nic co moze sie kiedyś przydać - osobiście wole mniejszą instalacje, bo po cholere mi dziennik zdarzeń i inne usługi jak IPSec, Active Directory, MDAC i masa innych z których nigdy nie korzystam - ale jakbym robił komuś to wole nie narażać sie na problemy z tytułu np nie działania jakiegoś dziwnego drivera. Ale przynajmniej taki system śmiga i zgodnie z zasadą że i mniej kodu tym mniej błędów - stabilnie ![]() Vista też sie bardzo ładnie kurczy. x64 SP2 po instalacji zajmuje jakeiś 2GB z hakiem (normalnie chyba ponad 10GB), ale tu jeszcze brak mi doświadczenia i cośby sie poprawiło... Jednym słowem Vista to więcej dodatków niż systemu, a najgorszy jest katalog WinSxS (którego mozna sie pozbyć jak sie okazuje). Oczywiście wszystko przy pomocy nLite/vLite. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 21.10.2009 o godz. 10:48 |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Pingwin specjalista.
Nieprzydatnych ?
Marny z Ciebie admin!
|
|
|
#44 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a po cóż mi to
![]() nawet na serwerze tego nie mam, działa 24h na dobre od ponad roku i jakoś z tego powodu nie płakałem ![]() Z powodu wadliwego RAMu zawieszał sie raz na 3 miesiące... ale juz mu przeszło... |
|
|
|
![]() |
|
|