![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na stronie MS nie ma takiego systemu dlatego dla mnie nie istnieje taka hybryda. Nie jesteś w 100% pewien co ktoś w nim modyfikował.
Naucz się i zrób sobie sam podobny. PS Tuning samochodowy jak i O/C kompów mnie nie kręci. Lubię autka co palą 5-6l/100km i "niegrzebane". System customizuje sobie sam. Tobie też polecam. Na tym kończę. Dowiedziałeś się wszstkiego czego chciałeś ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Windows MX v7 BETA
Zmiany w modyfiakcji: Elementy usuni***281;te: Agent MS Asystent wyszukiwania Centrum zabezpiecze***324; Samouczek systemu Windows MSN Explorer Windows Messenger Messenger Raportowanie b***322;***281;d***243;w docs support valueadd Akt***243;wka Defragmentator dysk***243;w Gry Gry internetowe Wygaszacze ekranu J***281;zyki D***378;wi***281;ki Windows Movie Maker Mowa Pliki t***322;a i obraz***243;w Przyk***322;adowa muzyka Tablet PC Temat Pulpitu Luna (Windows XP) Wska***378;niki myszy .NET Framework DR Watson Kreator oczyszczania dysku Kreator transferu plik***243;w i ustawie***324; Oczyszczanie dysku Pomoc i wsparcie Schematy kolor***243;w Menad***380;er po***322;***261;czenia Netmeeting Peer-to-Peer Aktualizacje automatyczne Pos***322;aniec Zdalny rejestr Opcje u***322;atwienia dost***281;pu Podgl***261;d Schowka Stary odtwarzacz 'CDPlayer' oraz 'Rejestrator d***378;wi***281;ku' Windows Media Player Windows Media Player 6.4 Obrazy konta u***380;ytkownika Us***322;uga OOBE (Out of Box Experience) Drukarki- sterowniki Podw***243;jne logowanie Us***322;uga 'IMAPI CD-Burning COM' Us***322;uga 'Przywracanie systemu' Szeregowe adaptery wieloportowe Informacje o Driver Packu , zawartym w tej wersji: Zintegrowane Sterowniki SATA: Adaptec SAS RAID controllers ARECA SATA PCI RAID HOST Adapter SCSI Cards Compaq Smart Array Controllers Driver Intel(R) Matrix Storage Manager Driver IT8211 ATA/ATAPI controller for Windows XP Nvidia SATARAID Drivers nForce4/nForce 5xx Silicon Image Serial ATA non-Raid driver for the SiI 3x12 controllers Silicon Image Serial ATA non-Raid driver for the SiI 3x12R controllers VIAMRAID for winxp VIASRX for Bus/Port with Raid Hewlett-Packard Company ULI Chipset SATA Drivers (M5287, M5288, M5289) SiS 180 RAID Controller for Windows XP/2000 JMicron Raid Drivers |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.10.2009
![]() |
ja do niedawna miałem Mx v 6 i byłem z niego bardzo zadowolony windows media player i internet exploer 7 zainstalował się z windowsem a do tego nie musiałem wgrywać sterowników do żadnego urządzenia wszystko poszło automatycznie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pingwin specjalista.
markusx chciał zapewne przez to napisać, że kupił oryginał.
![]() |
#35 |
Nowy na forum
![]() |
ja przerzuciłem się na Linuksa prawie jak windows---i darmowy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pingwin specjalista.
też dobrze
![]()
![]() |
#37 |
Nowy na forum
![]() |
Mx jest dobry ale też myślę ze nie do końca legalny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest całkiem nielegalny.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Nowy na forum
![]() |
![]()
no myślę że skoro do domowego użytku to w firmie też
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moim zdaniem, Windows MX jest oprogramowaniem stworzonym przy użyciu czynu zabronionego, opisanego w Art. 75 ust.3 pkt.3 Ustawy o prawach autorskich i pokrewnych i stąd jest tylko opracowaniem utworu oryginalnego, a więc jego ściąganie, nabywanie, rozpowszechnianie może być karalne na mocy tejże Ustawy lub Kodeksu Karnego (ale mogę się mylić, bo nie mam czasu zagłębić się w ten temat).
Natomiast posiadanie i używanie czy w firmie czy w domu, nie jest wykroczeniem/przestępstwem (napisałem moje "odkrycia" w wątku o Hiren's Boot CD Hiren's Boot CD - kto ma?, polecam; niestety moje posty są tam przydługie, bo zapoznawałem się z tematem i tak wyszło ). Oczywiście ja nikogo do niczego nie zachęcam, tak samo jak nie zachęcam do posiadania kradzionych rowerów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najlepiej samemu zrobić sobie takie widnowsy.
Odchudzone ISO instalacji XP SP3 waży jakieś 130MB. Można zjechać jeszcze troche niżej po wywaleniu takich nieprzydatnych rzeczy jak Event Log itd ![]() 130MB to taka wartość bezpieczna, przy której nie wywala się nic co moze sie kiedyś przydać - osobiście wole mniejszą instalacje, bo po cholere mi dziennik zdarzeń i inne usługi jak IPSec, Active Directory, MDAC i masa innych z których nigdy nie korzystam - ale jakbym robił komuś to wole nie narażać sie na problemy z tytułu np nie działania jakiegoś dziwnego drivera. Ale przynajmniej taki system śmiga i zgodnie z zasadą że i mniej kodu tym mniej błędów - stabilnie ![]() Vista też sie bardzo ładnie kurczy. x64 SP2 po instalacji zajmuje jakeiś 2GB z hakiem (normalnie chyba ponad 10GB), ale tu jeszcze brak mi doświadczenia i cośby sie poprawiło... Jednym słowem Vista to więcej dodatków niż systemu, a najgorszy jest katalog WinSxS (którego mozna sie pozbyć jak sie okazuje). Oczywiście wszystko przy pomocy nLite/vLite. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 21.10.2009 o godz. 10:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pingwin specjalista.
Nieprzydatnych ?
Marny z Ciebie admin! ![]()
![]() |
#44 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a po cóż mi to
![]() nawet na serwerze tego nie mam, działa 24h na dobre od ponad roku i jakoś z tego powodu nie płakałem ![]() Z powodu wadliwego RAMu zawieszał sie raz na 3 miesiące... ale juz mu przeszło... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|