![]() |
|
Bitdefender Total Security 2015. Nie wiem co to warte, ale może ktoś lubi... :mruga:
http://www.windowsdeal.com/w/bitdefe...scount-coupon/ Ważne do 18 listopada (z grubsza). :szczerb: |
Cytat:
Pamiętam, że były dwa programy o tej samej nazwie rozwijane przez dwie różne firmy i ww. CDRWIN to właśnie ten drugi, ubogi. |
No pewnie. :)
|
|
thx, przyda się. Jest to w formie klucza czy instalacja wyłącznie dziś?
|
Instalacja wyłącznie dziś, niestety. :smutny:
|
A kluczyk można jakoś "wyciąć"?
|
Nie wiem, nie próbowałem, nie instalowałem, bo używam czego innego.
|
Mozna pobrac dzisiaj a instalowac kiedy indziej z prostej przyczyny klucz jest dawany przez ashampoo trzeba po kliknieciu instalacja wybrac w opcjach pobierz darmowy klucz wymagana jest rejestracja i wysylaja klucz na mail i podaja na stronie , program sie uruchomi bez puszczenie przez firewall po podaniu klucza . Patrix w zeszlym roku wkleil linki do darmowych wersji wszystkich produktow ashampoo z roku 2013 dzialalo na tej samej zasadzie .
|
Jednak nie raz jest tak, że oferowane klucze są specjalnie generowane z myślą o tym portalu i można je uzyskać tylko tego konkretnego dnia i zarejestrować też tylko tego konkretnego dnia, ponieważ przy instalacji jest weryfikowany online. Już się tak naciąłem raz...
Uważam że te wszystkie promocje to tylko udręka. Nie prościej jest po prostu kupić program? |
Cytat:
Dobra jest kluczyk, ale dalej jest takie coś Cytat:
|
no u mnie sie nic takiego nie wyswietla , mam pelna nie limitowana wersje bez zadnego give away
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:36. |