![]() |
Pamietam ze ostatnio jak zapodales linki to ciezej bylo wykopac odpowiednie wersje programow z odmetow sieci niz dostac klucz ;)
|
rzecz raczej wiadoma :)
ta firma jest znana z tego, że potrafi wypuszczać serię kluczy i serię instalek, klucz niekoniecznie musi pasować do danego instalatora znalezionego w sieci. |
tak, ale po zakończeniu "promocji" nie będą nowych dawać.
|
klucz powinien pozostać na liście w profilu ashampoo.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no u mnie sie nic takiego nie wyswietla , mam pelna nie limitowana wersje bez zadnego give away
|
Cytat:
Dobra jest kluczyk, ale dalej jest takie coś Cytat:
|
Jednak nie raz jest tak, że oferowane klucze są specjalnie generowane z myślą o tym portalu i można je uzyskać tylko tego konkretnego dnia i zarejestrować też tylko tego konkretnego dnia, ponieważ przy instalacji jest weryfikowany online. Już się tak naciąłem raz...
Uważam że te wszystkie promocje to tylko udręka. Nie prościej jest po prostu kupić program? |
Mozna pobrac dzisiaj a instalowac kiedy indziej z prostej przyczyny klucz jest dawany przez ashampoo trzeba po kliknieciu instalacja wybrac w opcjach pobierz darmowy klucz wymagana jest rejestracja i wysylaja klucz na mail i podaja na stronie , program sie uruchomi bez puszczenie przez firewall po podaniu klucza . Patrix w zeszlym roku wkleil linki do darmowych wersji wszystkich produktow ashampoo z roku 2013 dzialalo na tej samej zasadzie .
|
Nie wiem, nie próbowałem, nie instalowałem, bo używam czego innego.
|
A kluczyk można jakoś "wyciąć"?
|
Instalacja wyłącznie dziś, niestety. :smutny:
|
thx, przyda się. Jest to w formie klucza czy instalacja wyłącznie dziś?
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:44. |