![]() |
|
@joujoujou akurat to jest nie legalne ;)
|
Cytat:
|
Jeżeli ktoć lubi Ashampoo (ja lubię) to przecież jest Ashampoo Burning Studio Elements, które każdy może sobie bez łaski i legalnie pobrać za darmow od producenta.
|
|
Cytat:
|
Ashampoo jest ok tylko strasznie spamują.
|
Cytat:
|
oo dzięki, sprawdzę :)
|
A programy tego producenta to dodają już chyba do każdej możliwej gazety komputerowej... (i to nie jednokrotnie..)
|
Cytat:
|
Ashampoo to taka firma która za wszelką cenę rozdaje swoje programy za darmo.
Stąd agresywne promowanie się w gazetach i spamowanie. Albo zarabiają na czymś innym albo to forma reklamy. Jednak najważniejesze jest czy ich programy działają czy nie. |
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym już pisałem - cofnięcie zgody na otrzymywanie ich informacji zajmuje jakieś 20 sekund. Co do gazet - ja bardzo lubię, jak mi coś dają za darmo (lub raczej - "wliczone w cenę"). |
Yossi, nie mówie o spamie. Spójrz na całą ofertę Ashampoo.
W zasadzie wszystko możesz dostać za free. Ta firma to taki informatyczny odpowiednik Biedronki :) (wcale nie mówię tego znaczeniu, że są gorsze! bo jak się sam nieraz przekonałem produkty z biedronki często są lepsze niż od "renomowanych" firm) Ale to nie jest firma która oferuje głównie płatne produkty i robi wielką łaskę że czasem da coś za free. To jest firma która non-stop daje dużo za free, albo za obniżki rzędu 50%. Dlatego wysyła tyle spamu, bo promocja u nich jest w zasadzie codziennie i wazne jest, by klient nic nie przeoczył. Wynika z tego, że ich model biznesowy zakłada dotarcie do jak największej liczby odbiorców i ze względu na taką politykę nie dziwie się, że ich produkty są masowo dołączane do pism. Nieważne ile klient zapłaci, moze nawet 20% albo nic - ważne żeby zainstalował nasz program. W dzisiejszym świecie nie ma nic za darmo - to nie jest wielka dobroduszność ale taki mają po prostu model biznesowy i jakoś na tym jednak zarabiają. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:51. |