![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.10.2009
![]() |
Dell Latitude + neostrada
witam , mam taki problem , gdyz mam laptopa dell latitude , ma procek 26 mhm , 64 ram , dysk 4 gb .. i poprostu mam taki problem , ze wszystko ladnie pieknie chodzi .. instalacja neo bardzo szybko poszla .. ale jak wlacze .. to leca te kulki od ladowania neo , i stanie na polowie i koniec .. zawiesza sie caly .. mialem kiedys komputer .. kilka lat temu to procesor mial 133 , 64 ram i chodzilo wszystko jak nalezy , a na tym lapku nie .. co to moze byc ?
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hydrozagadka.
Wywal te swoje kulki, zostaw sterownik modemu, zrób normalne połączenie sieciowe, ewentualnie autoconnect i musi działać, no chyba że nie musi, wtedy routeromodem z LAN i musi. Poszukaj w sieci, połowa rodaków miała ten problem z kulkami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.10.2009
![]() |
Cytat:
no zanioslem do kolegi informatyka .. i tam chcielismy zainstalowac nowsza wersje 98 ta SE .. i nawet formata nie szlo zrobic , 15 tys badow na dysku bylo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dziś rano wsiadłem do samochodu, normalnie odpalił, ja mu bieg, gaz a on nie jedzie. Zdziwiłem się, bo ten ma raptem 4 lata, a miałem już starsze i jechały. Dzwoniłem do PZU, dzwoniłem do kolegi mechanika, długo nad tym myśleliśmy, aż w końcu wiesz co się okazało? Nie uwierzyłbyś! Koła mi ukradli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() A teraz proszę wracać do tematu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Dell Latitude !! | Cin3kk15 | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 9 | 12.10.2009 21:54 |
Laptop Dell Latitude CSx - Problem z wentylatorem... | -Kowalik- | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 10.03.2009 00:16 |
Neostrada TP - Kradnie nam coraz szybciej | Morris | Off topic | 102 | 04.11.2004 14:56 |
[TP] Neostrada - nowa opcja już od czerwca... | matteo | Off topic | 134 | 02.07.2004 11:50 |
[Info!!!] Neostrada ... ostra jazda już od września! | matteo | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 65 | 27.09.2003 15:34 |