![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HP 1020 jest spoko, ale nie kosztuje 200z***322;
Je***347;li masz te pieni***261;dze, to warto do***322;o***380;y***263; i mie***263; ***347;wi***281;ty spok***243;j, ja po zasi***281;gni***281;ciu j***281;zyka tak zrobi***322;em. Szajsungi s***261; dobre, bo s***261; tanie. Jak jabole. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Pingwin specjalista.
![]() |
#35 |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jakoś wolę serwisować kobiece ciało niż marne drukarki
![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Pingwin specjalista.
ja mam podzielną uwagę a jak drukarka jest u kobiety...
![]()
![]() |
#38 |
Pingwin specjalista.
stary bez przesady rozr***243;***380;niam anatomie cz***322;owieka od schemat***243;w serwisowych sprz***281;tu
![]() znowu temat zakr***281;ca o 180 stopni od g***322;***243;wnego wi***281;c Panowie... na temat !!! ![]()
![]() |
#39 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Drukarka kupiona, HP LJ P1005, to teraz jakie zamienniki? Black Point wypuścił właśnie zamiennik do tego modelu, pozwalający wydrukować do 47% więcej, ale, że to nowość, to na razie nie widzę nigdzie w sprzedaży...
Proszę o błyskawiczną odpowiedź, bo ten startowy toner na 700 stron starczy mi pewnie tylko na pół roku! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
moge sie was spytac o jedna rzecz... troszke odbiegne od scislego tematu- wybaczcie.
w biurze mam hp 1600 laser kolor. oryginalny tomer starcza na okolo 2000 stron, powoli sie juz konczy... czy napelnianie tonera w tym mdoelu jest problematyczne, czym to sie w ogole je, bo szczerze mowiac nigdy jeszcze nie robilem takich operacji. narazie mam tylko doswiadzczenie z atramentowkami, a nie chcialbym czegos zepsuc. wiem tyle, ze trzeba wymienic chip zliczajacy w tonerze oraz dosypac tonera.... a oprocz tego cos jeszcze sie robi? jakies czyszczenie bebna ze starego tonera? jesli ktos wytlumaczylby mi co i jak bylbym bardzo wdzieczny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odpowiem wprost:
-w color laser HP 1600 ja osobiscie, nie mialbym odwagi: -ani użyć zamiennikow -ani tym bardziej dosypywac tonera do kartridza! Nie warto - oszczednosc niewielka a nowy beben i ebechy drogie. Zdecydowanie - NIE!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Kiedyś w Vobisie udowodniłem sprzedawcy, że bardziej opłaca się kupić nową drukarkę (hp laserjet color) z nowymi tonerami niż dokupić same tonery. Podobnież w Niemczech tak robią.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Reetou:
-to "normalne" (prawie). Firmy daja dumpingowe ceny na drukarki z startowym tonerem. Za niewielka cene. Jak chcesz kupic oryginaly, placisz prawie tyle samo co za nowa drukarke. Tyle, ze w normalnym kraju utylizacja starej drukarki kosztuje tyle, ze jednak oplaca sie kupic oryginaly. I to sie oplaca obu stronom - nabywcy i producentowi. W takim pokreconym jak Polska, jeszcze nie. IMHO - i tego bede sie trzymal - oryginalna drukarka = oryginalne tonery. Chcemy ja dobic = zamienniki. Chcemy ja utylizowac = zwracamy przy zakupie nowej - albowiem sprzedajacy ma obowiazek. Nie oszczedzamy! Bo to jest tak jak z biednym i bogatym i butami ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
yahol-dzieki za takie trafne spostrzezenia
![]() masz racje ze roznica pomiedzy zamiennikami a oryginalami nie jest AZ tak wielka... skusilbym sie jednak na cene tonera w proszku.ale.. w miedzyczasie znalazlem instrukcje regenerowania tonera do hp 2600 - ponoc to to samo lub bardzo podobne.. i z tego co tam widze-tragedia! wiercisz dziury w tonerze, jakos chirurgicznie wyciagasz bebechy, uwazasz na jakies blaszki zeby sie nie pogiely, na styki itd... a pozniej sie okaze ze jeden jakis styk nie dziala i kapa;/ czyli- chyba nie warto sie bawic w regeneracje tych tonerow, chyba ze wymysla jakis bardziej ludzki sposob. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
z czym pić whisky ??? jakiś przepis?? | Ufil123 | Off topic | 193 | 19.02.2014 19:36 |
Komputer do biura + drukarka laserowa (kolorowa) | Matefusz | Off topic | 18 | 25.09.2006 00:14 |
Drukarka foto Samsung spp20-40 | interteh | Fotografia | 0 | 24.09.2006 20:19 |
PILNE drukarka laserowa do 1400 zł PILNE | kontestator | Off topic | 3 | 20.05.2005 00:14 |
Absolutnie najtańsza KOLOROWA drukarka laserowa | ZiP | Off topic | 0 | 07.08.2004 12:36 |