![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Użytkowniczka
Data rejestracji: 05.02.2010
![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeżeli chodzi o tusz to jest to HP 21, kolorowy HP 22. Chyba na to samo wychodzi (?) przynajmniej kształtem pojemnika. W sklepie powiedziano mi, że wskaźnik tuszu nie musi oddawać stanu rzeczywistego. Nawet przy wchodzeniu na informację o aktualnym poziomie atramentów znajduję taki komunikat, dlatego po prostu go zignorowałam. Sprawdzę, ale znowu muszę czekać do poniedziałku, bo urządzenie mam w szkole. Mam nadzieję, że sam napełniony pojemnik do tego czasu nie zaschnie czy coś w tym rodzaju.
Zależy mi na napełnianiu, bo sporo drukuję, a koleżanki też do mnie maja bliżej niż do sekretariatu. Trudno powiedzieć im ***8222;nie***8221;, ale i wstyd ciągle prosić o ***8222;dotacje***8221;. Napiszę jaki wynik. Dzięki za pomoc. ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Na początku albo było, albo nie, ale teraz to na całą imprezę wychodzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkowniczka
Nieźle pomyślane. Jeżeli reset pamięci nie pomoże, wykorzystam Twój pomysł. Dodatkowy plus - czyste ręce, bo zawsze jestem po takiej operacji upaćkana. Piwo odpada, bo w pracy nie wypada, nie wolno (i nie można dawać dzieciom złego przykładu ), po pracy zaś "z tym największy jest ambaras, żeby wszystkie mogły naraz" (iść na to piwo ), Na herbatę do - nowo otwartej vis ***224; vis szkoły - herbaciarni od początku roku się wybieramy. Może być "małe co nieco" na wynos.
Dzięki za radę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkowniczka
Właśnie uruchomiłam drukarkę. Wszysko w porządku, chociaż nie resetowałam pamięci. Po prostu udało mi sie jednak udrożnić kartridż. Nie chciałam manipulować przy stykach, żeby nie uszkodzić pojemnika. Drukarka nadal wskazuje zerowy poziom atramenentu, ale nie wpływa to w żaden sposób na drukowanie, a informacja o poziomie tuszu nie jest dla mnie znów taka ważna. Jeżeli chodzi o sam problem, to rzeczywiście sporo jest na ten temat w Internecie, więc może niepotrzebnie zawracałam tu komuś głowę. Pozwolę sobie jadnak zadać kolejne pytanie, choć już nie w tej dyskusji, bo to zupełnie inny temat.
Jeszcze raz dziękuję za pomoc. basia21 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z monitorem - schemat kolorów a drukarka | Dorian | Off topic | 3 | 19.08.2006 11:27 |
Problem z czarnym tuszem | Matievoo | Off topic | 18 | 27.04.2005 14:05 |
Błąd pojemnika z tuszem:( | zacuś | Off topic | 7 | 09.01.2005 19:11 |
Drukarka i RPC - problem | Remix | Off topic | 1 | 11.02.2004 02:09 |
Drukarka sieciowa | marynarz | Off topic | 1 | 05.12.2002 20:02 |