![]() |
wydaje mi sie, ze nie dojdzie do takiej sytuacji, aby okres testowy bety zakonczyl sie wczesniej niz wyjdzie kolejna beta
gdyby jednak sie tak stalo, setki osob z dnia na dzien byloby bez foobara (brak mozliwosci powrotu do starszej stabilnej wersji ze wzgledu na niekompatybilne pliki ustawien) badzmy dobrej mysli :] |
Cytat:
|
Sorry za podstawowe pytanie, ale do czego służy Media Library - albo inaczej, w jaki sposób można podejrzeć z panelu odtwarzacza dodane tam foldery? Wydawało mi się, że dodane tam albumy pojawiają się w Album List, ale jest to niezależne (dawno się tym nie bawiłem).
|
Pojawiają się w album list. Zależy czego używasz.
Jeżeli Columns UI to potrzebujesz foo_uie_albumlist. Jeżeli standardowego DUI to polecam http://foobar2000.pl/topic/4071-tuto...ja-od-podstaw/ |
Używam gotowej konfiguracji FOOAvA (jeden z pierwszych screenów w linku, który podałeś). O ile pamiętam, jest to chyba na Columns UI. Czyli rozumiem, że ten dodatek foo_uie_albumlist trzeba dorzucić osobno? Bo generalnie okno Album List można wyświetlić, ale pojawiają się tam tylko aktualnie odtwarzane albumy (a nie chcę mieć ich wszystkich w oknie odtwarzania bo robi się bałagan).
|
Cytat:
|
Buszując po bezkresach internetu trafiłem na bardzo fajną skórkę do Foobara. Przynajmniej fajna sądząc po screenie bo Avast jest innego zdania... :|
http://weirdoo.deviantart.com/art/Old-n-Style-111038494 U was też krzyczy? A może nie ma się czego bać bo to tylko heurestyka? Z drugiej strony... na cholerę skin w *.exe? :hmm: |
I tak nie dziala z nowym foobarem. Po to aby odrazu wypakowal sie do katalogu foobara a nie zebys musial sie bawic w szukanie co, gdzie i jak.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Ale mnie od -> niżej - raczej nic nie odciągnie :) |
Cytat:
Poza tym znalazłem jakiś podejrzany klucz w rejestrze ze ścieżką C:\STAMINA... może przypadek, nie chcę wieszać psów od razu. ;] Czemu nie działa? Kompatybilność tyczy się chyba tylko wtyczek, prawda? @andrzejj9 Ujdzie w tłoku. ;) |
|
Mnie to się podoba ta tapeta w tle. Podziel się linkiem. :]
|
|
Cytat:
Za leniwy jestem, żeby sobie odpicować foobara. XChange by mi pasił, ale coś mi się (za)często zwiesza foobar po jego zainstalowaniu. Chyba wrócę do "gołego" foobara tylko z pluginem do tekstów. |
Potrafi. W miejscu listy piosenek wyświetla się przesuwający tekst. Może wrzucę później screen i z tego.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:16. |