![]() |
dzia***322;a i wieczorem te***380; dzia***322;a***322;o cho***263; fakt ***380;e raz sie samo zwiesi***322;o
(Konnekt). Jabba te***380; pozdrawiam ;). Temat na moje mo***380;e zosta***263;, b***281;dzie s***322;u***380;y***322; do kontroli gadu nast***281;pnym razem. |
Cytat:
Spójrz sam - jest już kilka jeśli nie kilkanaście tematów na temat awarii GG i samego GG - to nie pierwszy temat Jabby na temat GG... he he |
Cytat:
|
Ciapek jest cool !
GG nadal martwe... |
Działało i działa
|
Cytat:
|
Jabba - sprawd***378; firewalla...
|
Cytat:
Jakies 2 tygodnie temu (?) zrobilem probe i od tamtej pory nie pojawiam sie na gg. Gora 1/5 osob odezwala sie na skype/jabberze, a czasem potrzebuje skontaktowac sie z kims z gg i lipa, wiec.. jestesmy zmuszeni. pzdr. |
Cytat:
pzdr :) |
Cytat:
|
Cytat:
Nawet go wyłączałem. Nie da się zarejestrować nowego numeru, brak połaczenia ze starym. Także przez AQQ nie wchodzi. Samo AQQ chodzi, Skype też. |
GG wczoraj przestało mi działać przed godziną 24 ale jak widać dzisiaj jest wszystko ok :)
GG :spoko: :haha: :rotfl: |
Jabba the Hutt - zaloz nowe konto, na innym kompie jesli na twoim sie nie da, potem wpisz w kontaktach swoj numer i zaopatrz sie we wtyczke ktora monitoruje stan/opisy kontaktow. Zapachnialo 007 :) Mi by sie nie chcialo. Mozesz tez sprobowac wywabic kradzieja swojego konta udajac napalona nastolatke, o ile to kradziez :)
Jesli zrobiles madrze i masz liste kontaktow w pliku to po zalozeniu konta wyslij wszytskim nowy numer i info zeby zablokowaly tamten. No chyba ze chcesz sie bawic i dociekac co sie stalo. Ja mam tlena, dziewczynie tez zrobilem i mnie wali jak komus gg nie chodzi :) A jak tlen siadzie (rzadkosc, jak madre slowa leppera) to jest kom. :D uff |
Według tego co jest napisane tutaj http://di24.pl/15993,1.html
była to jakaś awaria serwerów ale wszystko powinno być już ok. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:26. |