![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gdzie sie podzial Nowy Dokument Tekstowy?
Hmm.. od jakiegos czasu zauwazylem brak opcji NOWY DOKUMENT TEKSTOWY (.txt) standardowo otwierany w notatniku..., a ta opcja jest bardzo przydatna...
PROSZE O POMOC i rozwiazanie jak dodac (moze w rejestrze?) spowrotem ta opcje i ew. usunac niepotrzebne (troche ich jest ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Pewnie się bawiłeś jakimiś programami typu jv16 PowerTools albo czymś podobnym. Tam jest taka opcja co umożliwia włączanie, wyłączanie nowych dokumentów, które można utowrzyć z tego paska. Raz też tak miałem - w moim przypadku wystarczyło przywrócić rejestr (miałem kopie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
zainstaluj sobie darmowy tweaker Microsoftu "TweakUI"
tam masz opcję dodawania/usuwania menu podręcznego w bardzo łatwy sposób (patrz: załącznik) ewentualnie zainstaluj program X-Setup, tam też można edytować takie menu i tysiące innych
I otrze z Ich oczu wszelką łzę, a śmierci już odtąd nie będzie. Ostatnio zmieniany przez eloise : 12.04.2004 o godz. 17:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A wiec sprobowalem Tweak UI... i odziwo............. Nowy Dokumeny Tekstowy jest zaznaczony!! Probowalem odznaczac, zaznaczac, potwierdzac na rozne sposoby itd. ale nadal sie nie pojawilo w menu
![]() ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
A czy czasem nie została ta opcja podmieniona przez open offica - nowy dokument tekstowy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Ricki ma racje opcja została zamienina przez open office'a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.08.2010
![]() |
Dzień dobry wszystkim, którzy zaglądają do tego forum. Widzę bardzo odległe daty dyskutantów, ale liczę na "chociaż" przypadkowych odwiedzających.
Nie wiem jak sobie poradzić. Nie mam dokumentu tekstowego, ani office skąd mogę ściągnąć za free i zainstalować? Jestem laikiem w sieci. Pozdrawiam czytających i moderatora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Zastępuje pakiet Office MS.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest jeszcze wersja Open Office przygotowywana przez UX: http://www.ux.pl/openoffice/?page=download
![]() |
|
|