![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeżeli karta znajduje się na liście produktów kompatybilnych (a znajduje się), to czemu nie? Jeśli nic nie jest napisane na temat rozstawu mocowań, to znaczy że są ustandaryzowane w obrębie tych produktów. Dawno się tym nie interesowałem i przyznam, że w dzisiejszych czasach nawet trochę mnie to dziwi, ale skoro tak jest, to nawet dobrze.
Ten Morpheus II wygląda godnie, podejrzewam, że niejedną kartę ze średniej półki schłodziłby pasywnie. Nie wiem co prawda, na chorobę ten czarny lakier (na pewno jakiś w miarę konduktywny, ale każdy dodatkowy materiał będzie miał jakiś niezerowy współczynnik oporu cieplnego). Natomiast patrząc na wagę wygląda na to, że ten Arctic może wiele mu nie ustępować, poza tym i jest tańszy i od razu zaopatrzony w wentylatory.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
DIY - wymiana ekranu w smartfonie | Jarson | Telefony (Smartfony) | 4 | 14.10.2019 19:33 |
[FAQ] Wymiana paska napędowego mechanizmu open\close tray | czary2mary | Napędy optyczne DVD | 22 | 28.11.2018 22:30 |
Problem z odpaleniem karty graficznej GTX 285 firmy GIGABYTE | WODZU1972 | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 4 | 09.06.2010 19:42 |
Problem z płytą GIGABYTE 7NF-RZ | chrustek | Off topic | 11 | 14.08.2006 09:37 |
Gigabyte sprzedaje Liteony | edo | Napędy optyczne CD | 3 | 26.08.2004 12:33 |