![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Problem z otworzeniem pliku .bat
Nie wiem czy to dobry dział ale problem mam następujący : jakiś czas temu chciałem zrobić plik zabezpieczony hasłem . no wiec znalazłem gdzieś taki sposób , nie znam się na tym więc nie zastanawiałem się nad tym zbyt długo . A wiec chodziło o to żeby stworzyć notatnik w folderze wkleić do tego notatnika podany kod zapisać plik jako .bat i wszystko miało być pięknie i przez jakiś czas było bo faktycznie działało tak jak powinno ale teraz ten plik nie reaguje robię wszystko tak jak kiedyś ale folder się nie otwiera . POMOCY ! miałem tam bardzo ważne dokumenty
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
Tagi |
pliki na hasło, problem z otworzeniem pliku |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
dvd-audio problem z otworzeniem | Cr@sH_23 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 0 | 23.09.2005 18:02 |
VCD - problem z wielkosca pliku | bart123 | DVD-Video | 1 | 17.02.2003 16:57 |
Problem z utworzeniem pliku Autostart | LSD | Napędy optyczne CD | 7 | 27.03.2002 22:41 |
Problem z Nero (nie może znaleść pliku win-aspi) | Święty | Napędy optyczne CD | 1 | 06.03.2002 07:54 |
Problem z nagraniem pliku w formacie FCD | Tolo | Napędy optyczne CD | 3 | 03.01.2002 18:47 |