![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.01.2009
![]() |
gwarancja laptopa
Witam nie wiem czy w dobrym dziale piszę ten post jak w złym to przepraszam , ale mam taki problem kupiłem laptopa w media ekspert i stało się z nim coś dziwnego wogóle mi system sie zawiesza oraz zacina . System ten preinstalowany zrobilem nim od nowa system i znowu lapek zacina sie itp wyglada to tak jak by zasilanie odcinał spr z baterią i bez baterii w końcu mi podpowiedział informatyk , że może to być karta graficzna coś z kartą i dlatego dzieją się takie jazdy z zasilaniem itp . Postanowiłem zawieść lapka do media bo ma gwarancje i tam mi powiedzieli , że to wina systemu . Ale to dziwne bo jak to może być wina systemu ? Skoro instalowałem ten preinstlaowany oraz swoją też kopie potem próbowałem i nic to samo . Powiedzieli , że 14dni trzeba czekac roboczych na serwis co powie i że na system nie ma gwarancji więc jak to będzie system to zapłacę za wysyłkę itp . Niech mi ktoś powie czy mam jakieś inne wyjście ? I czy oni coś w balona nie robią mnie bo chce się udać do kogoś i popytać o prawa konsumenta w takiej sytuacji do rzecznika ale niewiem czy warto . Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Proszę o pomoc w sprawie laptopa | norbi9985 | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 5 | 21.02.2011 15:47 |
Łączenie laptopa bezprzewodowo z routerem | sharesnake | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 5 | 11.10.2009 18:34 |
Podzial lacza na laptopa i pc | nacuna | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 19 | 17.12.2007 00:28 |
Gwarancja na baterię od laptopa - czy jest jakaś? | dwozny | Off topic | 10 | 02.10.2006 19:02 |
gwarancja sklepu a gwarancja producenta TEAC | slawektepsa | Napędy optyczne CD | 7 | 03.01.2003 13:06 |